TRATAMENT HOMEOPAT

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Oana, multumim mult pentru sprijin Fetelor, va rog nu iesiti din sfera topicului

Multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dima spune:

Oana, ce parere ai despre Mastodynon? Am citit pe forum ca este bun pentru reglarea echilibrului hormonal, insa am ezitat sa-l folosesc pentru ca as fi vrut totusi sa aud si parerea unui medic. Eu am luat acum citiva ani o dilutie de Agnus Castus (timp de 4-5 luni) pentru o mastodinie cu care ramasesem in urma tratamentului cu Orgametril. M-am simtit foarte bine insa medicul homeopat la care m-am dus (Maria Chirila) era extrem de ocupat si trebuia sa astepti citeva ore bune pina sa ajungi la consultatie, asa ca am intrerupt tratamentul. Acum se pare ca a revenit mastodinia, si as vrea sa incerc sa iau Mastodynon, dar am nevoie de un sfat...
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, ne poti da exemple de reusite prin tratament homeopat?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Draga Oana,
Iti multumim mult ca vrei sa ne ajuti.Eu sunt foarte interesata de homeopatie si cred ca aceste plante nu pot sa ne faca rau!

Am si eu o intrebare , ai putea sa imi spui te rog daca stii ceva despre sulphur CH5 , in ce cantitate este recomandat sa il iau , care este doza min.- max.
Mai precis sunt interesata in ce masura influienteaza nr. de pilule pe care le luam , am auzit ca se tin 3-4-5 pilule sub limba, de ce 3 si nu 4 nu inteleg chestia asta.

Multumesc mult,
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Dima[/b: Imi pare rau dar nu iti pot spune nimic despre mastodynon. Nu l-am folosit, si nici nu stiu pe nimeni care sa il fi recomandat. Asta nu insemna, insa, de cat un singur lucru - este de preferat sa il iei in urma indicatiei unui medic. Homeopatia are darul unic de a TRATA PACIENTI SI NU BOLI. Deci, in homeopatie rareori se recomanda la doi pacienti cu aceleasi simptome acelasi tratament. Insist ca, in cazul in care esti decisa sa mergi pe linia homeopatiei sa soliciti un consult.
Dr. Trifa este intr-adevar foarte buna si nu este singura!!

[b]Cristinel
: Granulele, daca sunt mici, ca cele de Oscilococcinum se iau un fund de capacel, daca sunt mai mari - globule - ca cele de la Boiron - se iau 4 - 6 globule. Numarul de globule nu este foarte important deci nu conteaza daca iei 4 - 5 - sau 6; importanta este calitatea impregnarii (este deja o teorie care tine de specialitate). Dar oricum trebuie sa retii ca homeopatia se ghideaza dupa principii diferite decat medicina clasica si atunci trebuie sa ii accepti si ei particularitatile specifice.
5 CH este dilutia in care se recomanda remediul homeopat. De obicei, dilutiile joase - de genul celei pe care o ai tu in casa - se recomanda in situatii acute (adica o boala, o durere, de genul unei raceli - acum este si peste putin timp dispare complet). Dilutiile inalte se recomanda fie in bolile cronice (de lunga si foarte lunga durata), fie ca remediul constitutional (adica exact remediul care corespunde unei anumite persoane). Sunt convinsa ca aveti foarte multe nelamuriri. Homeopatie este foarte complexa, foarte frumoasa dar necesita un studiu de ani de zile pe care eu incerc sa il comprim in cateva cuvinte pentru a va ajuta sa intelegeti anumite mecanisme.
Va pup pe toate, Noapte Buna

Oana Melinte-Moraru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Draga Oana,

Multumim foarte mult pentru raspunsuri.
Ai mare dreptate, tratamentul este "unic" pentru fiecare pacient in parte. Nu exista efecte secundare si nu intactioneaza cu tratamentul alopat (chimic) care poate fi continuat in functie de caz.

Liliana M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by dima

Oana, ce parere ai despre Mastodynon? Am citit pe forum ca este bun pentru reglarea echilibrului hormonal, insa am ezitat sa-l folosesc pentru ca as fi vrut totusi sa aud si parerea unui medic. Eu am luat acum citiva ani o dilutie de Agnus Castus (timp de 4-5 luni) pentru o mastodinie cu care ramasesem in urma tratamentului cu Orgametril. M-am simtit foarte bine insa medicul homeopat la care m-am dus (Maria Chirila) era extrem de ocupat si trebuia sa astepti citeva ore bune pina sa ajungi la consultatie, asa ca am intrerupt tratamentul. Acum se pare ca a revenit mastodinia, si as vrea sa incerc sa iau Mastodynon, dar am nevoie de un sfat...
Multumesc

eu am luat 4 luni mastodynon pentru scaderea prolactinei.. in ziua 8 imi iesea in limite normale, in ziua 21 sarea bine peste maxim.. endocrinologul a spus ca este o situatie de moment, profilul hormonal era in limite normale, ovulatia ok - demonstrata ecografic. totusi am intrebat-o de mastodynon si a fost de acord sa il iau pentru diminuarea valorii din ziua 21. nu era prima oara cand facea recomandarea aceasta. dupa 2 luni de tratament prolactina scazuse pana la limita superioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dima spune:

Oana, Tia, va multumesc pentru raspuns!
Eu inca nu mi-am facut testele hormonale pentru ca nu reusesc sa trec de HSG din cauza unei presupuse alergii... Oricum, cind o sa am facute si testele hormonale ma voi duce si la un endocrinulog cu ele. Tia, tu la ce endocrinolog ai fost? Te intreb asta pentru ca eu am citit ca Mastodynon-ul este un extract de agnus castus, deci un medicament naturist, si cred ca nu orice medic il recomanda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

Buna fetelor, cum v-am promis va spun ce am facut la dr....
azi am fost la dr. SARARU CONSTANTIN (BLD DECEBAL.ESTE SI FARMACIA HOMEOPATA ACOLO)..
i-am spus ca mi-a reglat ciclul imediat si alte ameliorari cum ar fi starea depresiva pe care o aveam inainte de ciclu (5-6 zile inainte)..
mi-a recomandat sa mai iau o cura de 7 zile de Sulphur 200 ca incepe sa se vada efectele si sa vina si sotul ptr ai prescrie si lui ceva ptr imbunatatirea calitatii ..
si vreau sa va spun ca sunt foarte increzatoare in ceea ce priveste viitorul ...va rog sa nu radeti de mine..azi sunt optimista
multumesc din suflet Oanei ptr ca ni s-a alaturat intr-o problema putin necunoscuta ptr noi, forumistele..crezi ca poti sa-mi spui ceva de sulphur 200?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna! sunt relativ noua pe forum. O intrbare pentru Oana: azoospermia (de natura hormonala) se poate rezolva prin tratament homeopat? Eu pana acum nu am auzit ca ar exista vreun alopat sau homeopat tratament pentru aceasta afectiune. In ceea ce priveste Dr. Soare... A fost sotul meu la el, nu-mi pot da seama daca e sau nu bun, pt ca in cazul nostru tratamentul nu a avut nici un efect. Un lucru care insa mi-a placut a fost acela ca te trimete sa-ti faci o lista de analiye, dupa care te duci la el, ti le citeste si iti da tratament. Inainte de a te duce la control data urmatoare iti faci iarasi un set de analize, pt a observa transformarile. La noi nu au existat. Analizele in cazul nostru au fost cam 1,5-1,8 milioane. Totusi nu mi se pare normal sa-ti spuna daca ai vreo sansa. In ceea ce priveste faptul ca sunt 2 - da, sunt 2 medici Soare: Gheorghe Soare - care este cel in varsta si Cosmin Soare - fiul lui. Despre cel din urma am o parere tare proasta, este genul de copil teribil si genul de tip care vinde orice. Nu prea are nimic de spus, dar isi da aere si il tine si pe taica-sau din treaba. Cam pueril in comportament.

Mergi la inceput