TRATAMENT HOMEOPAT
Raspunsuri - Pagina 2
laura miu spune:
eu am luat Sulphur 200 ..si mi-a reglat ciclul deja ptr restul mai astept ptr ca au efect pe termen lung..
eu printre altele i-am spus ca am avut o sarcina Molara (o tumoare a placentei) cu moartea copilului la 2 luni si de atunci nu am mai ramas si implinesc deja 2 ani..deci m-am dus ptr sterilitate..
m-au mai linistit ptr ca eram f nervoasa si stresul este dusmanul nr unu al fertilitatii si chiar sunt hotarata sa continui sa merg la dr ptr ca nu iti poate dauna cu absolut nimic, sunt pe baza de plante nu sunt medicamente si nu sunt toxice (poti sa le iei si daca esti insarcinata)..
deci cu siguranta o sa va tin la curent
laura miu spune:
LA MULTI ANI
..multa fericire va doresc si sa fiti iubite si nu in ultimul rand sa vi se intample minunea
8 MARTIE
Ariela spune:
La multi ani,Laura si tuturor fetelor.
Laura,draga mea spune-mi si mie unde te-ai dus tu,la ce doctor si care e adresa lui?
Eu am facut 2 inseminari pana acum si nimic. Nu au reusit. Nu maiam curaj, nu mai am putere. Nu stiu pe ce drum sa o apuc in continuare.
Dr.Ionut e optimist , dar eu nu sunt.
Te pup,
Ariela
laura miu spune:
Ariela, ce mai faci?..imi pare rau sa aud asemenea vesti proaste..eu nu am facut inseminare dar in privinta sentimentelor te inteleg
Deaceea nu am mai scris nici eu ptr ca eram f dezamagita si cand intram pe site pur si simplu incepeam sa plang..asa ca m-am apucat sa invat ca am fost in sesiune si sa incerc sa trec peste si pot sa spun ca acum sunt un pic mai optimista de cand m-am legat de acest fir, homeopatia..
Sincer am uitat cum il cheama pe dr dar voi afla in seara asta si-ti voi spune..
am intrat pe net si i-am gasit si cabinetul dr Soare (endocrinolog -Parhon) care eu cred ca te-ar putea ajuta.
Vreau sa-ti dau si tie un pic de optimism si celorlalte poate vom reusii.
De fapt sunt sigura ca vom depasii aceste momente..deci te rog sa stai pe langa mine sa te imbarbatesc..
pupici
laura miu spune:
..deci, atentie
DR. SOARE GHEORGHE - TEL PROGRAMARI 250.64.85;ADRESA -MIHAI BRAVU (INTERSESCTIE CU IANCULUI),NR 107-119,BL E1,INTRAREA A,SC B,AP 34,INTERFON 34C
eu cred ca merita sa incercati,daca nu ati facut-o pana acuma, si pe partea cu endocrinologia si homeopatia..
mult succes
aime spune:
fetele , atentie, cautati in subiectele de saptamanile trecute, sunt fete de pe forum care au fost la acest dr. Soare si ... imi pare rau sa va spun, dar am auzit numai despre el, poate va ajuta cineva care a fost la el.
iata un link : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=22125#262442
aime
laura miu spune:
..eu nu am fost la dr. Soare doar am auzit la 2 colege de facultate care au reusit la 30 de ani sa ramana insarcinate dupa ce au fost la dr. Soare..
eu am fost si ma duc si maine la dr S....homeopat (am uitat cum il cheama dar imi voi nota si o sa va spun)..dansul este destul de tanar dar cunoscut are si o fundatie care o conduce si il poarta numele..
eu am simtit anumite schimabri dupa tratamentul lui si chiar vreau sa ma duc maine sa vad ce-mi mai spune..va tin la curent
Dr Soare este endocrinolog..
pupici fetele
MadalinaM spune:
Laura,
uite aici un site www.sexologie.ro
poate te ajuta sa identifici care Soare? Eu cred ca sint tata si fiu!
Dupa adresa e exact ce ai spus tu!
Ag 007
oana_mm spune:
Daca aveti intrebari specifice despre homeopatie, voi incerca, in masura in care acest lucru se poate face de la distanta, in calitate de medic homeopat, sa va raspund la intrebari. Eu personal nu am auzit de dr. Soare, dar asta nu inseamna mare lucru. In schimb va pot recomanda o adevarata suita de homeopati cu vechime de 15 - 20 de ani in practica acestui tip de medicina alternativa.
Oana Melinte-Moraru
MRL spune:
fetelor sa va povestesc cum am ajuns eu la homeopat.
Acum patru ani am avut probleme cu mijlocul. Cind am ridicat un scaun am ramas intepenita. Nu puteam sa stau in nici o pozitie iar de durere vomam. Prima data am ajuns la urgenta la Municipal unde un doctor destul de tinerel pe atunci (nu ii retin numele)mi-a recomandat sa ma internez pentru operatie. Bineinteles ca l-am ignorat, i-am cerut sa imi faca un calmant puternic si am plecat acasa cu gindul ca a doua zi sa ajung la alt medic. Zis si facut. Am ajuns de data asta la o doctorita care mi-a facut radiografii mi-a dat niste pastile si gata. Urma sa imi treaca. Durerea se ameliora pentru moment dar la un interval de timp aceasta revenea. Discutind la serviciu cu colegele despre problema, o colega m-a luat de mina si m-a dus la dr. Trifa Mariana la cabinet fara sa imi fac programare, fara sa dam un telefon, efectiv neanuntate. A fost foarte draguta. M-a primit si a stat de vorba cu mine cam o jumatate de ora, timp in care m-a intrebat cite in luna si in stele. Dupa aceea mi\a scris o reteta (tratament) pe care o am si acum in cutiuta mea cu pastilute.
Pot spune ca am fost foarte multumita de acel tratament. Nu ma mai doare mijlocul (nu mai ramin intepenita) decit foarte rar, dar durerile sunt de scurta durata.
Acum mi\am facut programare joi la cabinetul dinsei pentru problema bebeilor in primul rind si in al doilea rind pentru o nenorocita de raceala pe care o am de la inceputul anului si nu vrea sa mai treaca (dureri de git, tuse seaca, laringita acuta, rinita alergica).
Doctorita se numeste TRIFA MARIANA.
Daca a mai fost cineva la ea de curind as mai vrea citeva referinta, despre ce a tratat si daca a avut rezultate.
Oana_mm daca esti draguta poti sa ne dai citeva nume de doctori homeopati cunoscuti?
Liliana M.