Unde sunt musulmancele mele?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Iti multumesc mult pt. cuvintele tale, cu adevarat poate ca nimanui nu i-se da mai mult decat poate duce, dar acum , stii pare ca, toate mi-se `ntampla numai mie.Asta e, Al hamdu ALLAH ca am credinta, altfel nu stiu in ce sau unde as fi gasit puterea , rabdarea de a accepta destinul.Te imbratisez cu drag, va imbratisez cu drag.

quote:
Originally posted by dodo

Imi pare tare rau ca esti trista...Daca nu te putem ajuta cu ceva concret, macar sa stii ca sintem alaturi de tine si ne rugam lui Allah sa te intareasca, sa depasesti aceste momente...Si tine minte un lucru: Allah nu ne incarca umerii cu poveri pe care nu le putem purta, caci El este Cel bun, Cel intelept, Cel drept, chiar daca pe moment te simti coplesit...Sa auzim numai de bine

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Maryam imi pare rau ca treci printr-o perioada mai grea.Sa-ti dea Dumnezeu putere si mult curaj.Mult noroc si sa sti ca noi sitnem aici.Cu gindul la tine.Nu te lasa coplesita .Cu drag Catan.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Fetele,vreau sa va intreb si eu ceva!Am vazut ca Hannen si Catan nu poarta batic sau cum se zice,voi purtati?
Valentina

Mergi la inceput

Hidjab, basma, batic, val,cum vrei, nu conteaza eu nu port, deocamdata...dar e pe lista!

quote:
Originally posted by valentinag

Fetele,vreau s a va intreb si eu ceva!Am vazut ca Hannen si Catan nu poarta batic sau cum se zice,voi purtati?
Valentina

maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

marhaba !!
Nu sunt musulm si nici maritata cu vreo unul ,in schimb ii admir pe toti si ma revolta cand vad felul in care sunt catalogati de catre persoane prea influentate de ideologi antiarabe . Eu am avut ocazia sa cunosc multi musulmani .Am un respect mare pentru lumea araba si pentru felul in care acesti oameni interactioneaza unii cu altii .Charity means islam for me .Un singur exemplu .O vecina de-a mea cu o conditie socio-materiala precara ,trebuia sa plece in Italia cu contract de munca insa nu avea bani de drum .Ii trebuiau 300 $ .A rugat o prietena de a ei ,care lucra in dubai sa o imprumute cu suma respectiva ,iar aceasta i-a spus ca ar fi bine sa stabileasca o intalnire pe canalul de chat DUBAI. aSA ca vecina mea se pune sa chatuiasca si cum prietena ei nu venea a intrat in vorba cu un baiat de pe canal ,si fiind noua pe canal a intrat in discutii aprinse observand ca prietena ei nu mai apare .Baiatul i-a cunoscut astfel in mare povestea vietii ei si la sfarsitul conversatiei i-a cerut numele intreg si adresa de mail .A doua zi vede fata consternata in email un money transfer code number de la Western Union cu suma de 300 $ de care ea avea nevoie .A ramas stupefiata cum o persoana care nu o cunostea ,i-a trimis ajutorul fara a cere nimic in schimb in momentul in care prietenii de o viata ii intorsesera spatele .Asta a fost un exemplu minor si ar mai fi 100 altele in capul meu dar prea m-as lungi si nu cred ca ar constitui o noutate pentru voi musulmancele care traiti zi de zi alaturi de astfel de oameni .Normal ca nu exista padure fara uscaturi dar per general islamul propavaduieste in opinia mea iubirea de semeni si pacea in suflete .
Eu si sotul meu am inceput o afacere de export -import cu emiratele si partenerii nostri de afaceri pe langa ca sunt f seriosi sunt si foarte ospitalieri si altruisti . walhamdullilah .Am avut si eu interventii in topicurile cu madridul si am fost catalogata drept sotie de arab ,ca deh numai ele si-au spalat creierul .Am tinut sa specific ca nu sunt nici sotie de arab si nici musulmani nu am printre rudele mele ,dar acest fapt nu ma face sa port valul care ni se pune pe ochi si stiu sa apreciez calitatile musulmanilor .Va doresc toate cele bune si imi pare rau ca am observat subiectul cu onoarea familiei ,doar cand s-a inchis deja.Catan iti admir vehementa si te inteleg si pe tine si pe dodo .Prea se generalizeaza pe forum ideea CA MUSULMANII = CRIMINALI si e absolut normala reactia voastra .Eu una va sustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Anka .Dupa cum ai zis nu exista padure fara uscaturi ,dar in marea majoritate din ce am cunoscut eu musulmanii sint f saritori si ospitalieri.In Liban de Sarbatoarea dupa Ramadan ,vin prieteni de familie ,rude si se face masa mareeeee cu toate bunatatile ,si dupa urmeaza dulciurile care mai de care.
In general musulmanii tin f mult la familiile lor si se ajuta reciproc.Un bun prieten de-al sotului meu ,stabilit aici a azuit ca fratele sau se va castori si situatia acestuia din urma nu era prea stralucita ,i-a trimis de aici bani (multi )ca sa se poata descurca la inceput.
INca un ex ,sotul sorei unei prietene ,i-a murit de multi ani ,si are o domnisoara de 14 ani (acum ),mai toti fratii sint stabiliti in USA si Canada si nu accepta ca sora lor sa lucreze ,ptr ca ei se considera responsabili de ea si de fata ei.Parintii ei inca traiesc si ea lociueste la ei ,dar fratii ei o ajuta f f mult .Sotiile lor chiar ele pregatesc pachete ptr cumnata lor .Sint multe ex .Va pup pe toate .Anka bine ai venit.Te pup.Catan La faza cu spalatul creierului no coment........

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ankka tu stii cit imi esti de dragaNu trebuie sa-ti mai zic,sau trebuie?
Cuvintele tale ma ung la suflet ori de cite ori iti citesc mesajele.Te admir sincer!!!
Ai din partea mea cei mai multi si cele mai multe si frumoase
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput

Cred ca in viata e bine sa asculti, sa ai puterea sa inveti, daruirea de a face bine, intelepciunea de a intelege,capacitatea de a-ti pastra sufletul si mainile curate,bunatatea de a darui...si altele...islamul te invata asta, trebuie doar sa ai inima deschisa.Restul, depinde de fiecare.Cu bine, tuturor.Bravo, ankka13.

maryam

Mergi la inceput

iar ati disparut?

maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Care dintre noi a disparut?
Sa stii ca te astept aproape zilnic.Cum sunt fetele cucuietele?Sanatoase,voioase?
Va pup pe tine si Ysraa,si pe celelalte nazdravane care vad ca sunt ocupate.
Nicole&Amira

http://community.webshots.com/user/nicoleamira

Mergi la inceput