Unde sunt musulmancele mele?
Raspunsuri - Pagina 13
maryam spune:
Uite, eu aici, la datorie,dar nu pentru mult timp ca acum se trezeste monstruletul...daca o vedeti, e asa de caraghioasa, am tuns-o la 0 si altceva nu pot sa spun decat ca-ti inspira mila,acum doarme dar pun pariu ca primul lucru pe care-l va face cand se va trezi va fi sa se duca la oglinda si sa-mi spuna dupa o atenta examinare ca i-a luat doamna parul...
Va pup muuuuult,muuuult,maryam.
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
dodo spune:
Si al meu avea o mutrita asa haioasaaaa..Asta acum 1,5 ani, ca a stat sa-l tunda mami(de fapt nu prea stia el ce si cum) ca acum are o chica...nu ma mai lasa sa-l tund, frate, noroc ca e iarna si-l mai las cu plete da'cind o veni caldura prin oct-nov e musai sa-l tund, om vedea atunci cum il pacalim... Fetelor, eu va zic un w/end placut, ca nu cred ca am sanse de-acasa sa ating tastaura.., asa e cind ai 2 baieti la usa casei
gulshan spune:
salam-alaikum,
asa m-am bucurat ca v-am gasit pe aici(fete de-a mele),dar trebuie sa ''eliberez''locul fiului meu carede vreo 5minute ma zapacit''close this page...i wanna play'',dar imi gasesc eu timp sa revin si sa ma pun la curent cu tot ce se intampla pe aici,ok?
am onservatdin viteza ca mai exista o fetita cu acelasi nume cu al papusii mele:isra?
oricum sanatate la toate si la toti copilasii si spuneti-mi dca e cineva din iasi?
allah hafiz
maryam spune:
Aleikum salam wa rahmatula wa barakatu!!!
Bine ai venit si sper ca aici ai sa gasesti "povesti" de viata, interesante sau nu care iti vor lamuri intrebarile care intr-un fel incep asa cum au inceput in urma cu multi ani si pentru noi, celelalte...Intr-adevar, ai sa vezi ca ai sa gasesti atatea fete minunate care de-abia asteapta sa-ti raspunda la ceea ce vrei.
Pe fertita mea o cheama ysraa si nu intamplator, ci pentru ca ALLAH-Subhana hua wa taala ne-a adus-o chiar in ziua ce a urmat minunatei nopti Ysraa, asa ca iti dai seama ce inseamna asta pentru noi.
Iti doresc asadar multa pace, liniste alaturi de toti ai tai si bineanteles, de-acum si alaturi de noi , prietenele tale.
Cu drag, maryam.
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
gulshan spune:
salamaleikum,
multumesc maryam,ptr. integrarea in''club''.urasc ca v-am descoperit asa tarziu,si acum mi-e tare greu sa va ''identific'',nu prea inteleg de pe unde sau unde sunteti,care aveti copii,sau cam ce varsta aveti....oricum ,asta nu conteaza prea mult,si asadar ma bucur din suflet ca v-am intalnit.
imi vin o groaza de subiecte in minte acum,intrebari...sper sa ajung cu ''tema'' la zi.
spuneti-mi,ce mai faceti copilasilor vostri de papica(care sa le placa),ca eu intru-in panica de multe ori,caci si la voi cred ca e cam la fel,adica:gatiti separat ptr cei mari(datorita condimentelor)si separat ptr bebei.declar oficial ca fiica-mea e mofturici la mancare(1an jumate)...daca aveti copilasi de varste apropiate sau va amintiti de varsta asta,ajutati-ma!!!
si ,pana la ce varsta v-ati alaptat copilasii?
cam atat,ca ma cheama''datoria''.
va pup pe toate si ma bucur ca v-am descoperit ,si daca este vreo mami din iasi...lett me know!
allah hafiz
hannen spune:
A salam aleikum,bun venit gulshan.
Imi vine saAm scris un mesaj cit o zi de post si fii-mea l-a sters
Vroiam sa va salut si sa va zic ca va "citesc" zilnic,dar de lene nu scriu.In ultimul timp a fost cam liniste pe aici.Ce faceti?Sunteti bine?
Maryam ,sper din suflet sa ajungem saptamina viitoare.
Mi-a placut asta ,aruncati o privirehttp://www.dantdubai.com/vb/showthread.php?t=47276
Mii de pupici
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
gulshan spune:
walaikum sallam hannen,
multumesc
fetelor,va rog spuneti-mi daca stiti vreun site pe care se poate asculta AZAN-ul.
mi-e groaznic de dor sa aud chemarea la rugaciune,caci cred ca si voua celor de aici va este la fel,dupa ce ati fost intr-o tara musulmana in care auzi''minunea''asta de 5 ori pe zi,si deodata aici ...pauza.
va lipseste si voua,asa e?
numai bine la toate mamicile si puiii lor.
allah hafiz----salamaleikum
dodo spune:
Ietete..a mai rasarit o "ciumperca" pe-aici! Bine-ai venit, Gulshan, sa-ti fie sederea frumoasa printre membrii DC!
N-am aici adresa de unde poti face download la Azan dar daca intra Hannen pe-aici poate ti-o trimite pe PM. Daca nu, da-mi un PM si ti-o trimit de-acasa. A propos, Hannen, pe unde te vinturi???Ce, ai pus deja piciorul in RO? La fel si Catan, vad ca se plimba creanga, ce sa-i faci, e vara, e soare, numai aici e ploaie da' si cind s-o intoarce vremea...sa te tii!
In legatura cu mincarea, Gulshan, eu nu fac asa condimentata mincarea, asa ca bb a mincat cu noi din blide(asta cind are el chef sa manince...) In rest, traiasca chips-ii c-ar minca de dimineata pina seara, e tare figurant la mincare dar nici eu nu gatesc special pt el(bine, acum e deja mare, are peste 3 ani) si oricum, nu l-am indemnat sa peste masura sa maince, cit a vrut, atit a mincat, de cite ori a vrut. Hai ca mai scriu de-acasa, pupici la toate!
hannen spune:
Salam waleikum!
Motatelor ,va pupacesc
Dodo draguta,nici vorba de ajuns in ro.inca.Azi am rezervat bilete pt.30 iulie, dar e plin avionul si suntem pe lista de asteptare
Voi ce faceti,cu ce va mai laudati?Eu ma pling de plictiseala.Nu prea am ce face,apartamenul nu se mai termina de renovat sa pot sa-mi asez si eu casuta
Va pup si o sa va mai spionez
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira