Unde sunt musulmancele mele?
Raspunsuri - Pagina 11
Catan spune:
Buna fetele .Am intrat sa va salut ca de altfel nu am noutati.
Mai facut sa zimbesc Hannen cu stilul alora din Egypt de a conduce ,ca si in Liban aia nu respecta nici o norma de circulatie si inainte sa plec eu au pus si stopuri dar nimeni nu oprea la elesi mai mult de atit un tip venit de afara a oprit la stop si toti l-au claxonat ce esti nebun?Mergi domne inainte ce te opresti asa ?Saracul om si el care respecta regulile de circulatie.E un vacarm cind circuli de te innebunesti.Claxonul e si acolo o boala..
Maryam mersi de ajutor .O sa incerc sa vaz daca merge.
ASteptam vesti de la Romania si va dorim calatorie placuta Hannen si Laura.Pupicei dulci .
Dodo ma mirai cum e cu vremea la voi ,dar nici la noi nu-i mai breaza vremea .AZi ne-am plimbat nitel in parc si ziceai ca-i toamna tirzie nicidecum o zi de vara.Cind o veni si vara la noi ca de iarna mi-e groaza.
Pupicei dulci la toate fetele.
http://community.webshots.com/user/catya106
dodo spune:
Pai am auzit la News ca vara la voi o sa pice intr-o joiStai, nu da, ca nu mai fac!!
Apropo de circulatie, n-am nimic de obiectat, m-am simtit ca-n RO in taxiurile din Egipt, cu diferenta ca n-am auzit injuraturi sau sa sara la bataie ca-n RO. In rest, mincarea ieftina, la fel si toalele si incaltamintea, mi-a parut rau ca aveam greutate in bagaje, ca n-am putut sa cumpar nimic, din cauza toalelor aduse de-acasaDar data viitoare stiu, mi-aduc numai citeva bulendre, urmind sa fac "stocul" din Egipt si din Emirate..mai ales din Emirate, pina atunci..vrabia Mihai Viteazu'(adica-n traducere vrabia malai viseaza)!
Mi-a placut in Egipt, pacat c-am stat doar citeva zile, data aviatoare sper sa stam mai mult si sa ne cocotam si pe camile la piramide, dac-or mai fi pe-acolo pina ajungem noi.
Apropo de piramide, cind am venit inapoi in RO le-am adus alor mei o piatra de acolo si-au pus-o la loc de cinste, au zis ca daca n-au apucat sa vada si ei piramidele, macar o piatra de acolo pot s-o ia in gurasa le scoata okii la vecinele mai curioase din fire(a se citi mai "viespi") care tot intreaba de noi, ne duc dorul(cica!)
Ce-ti mai face piticoata, Catan, ai venit de hac bubitelor??Ma gindeam sa nu fie vreo alergie la ceva, poate aliment, poate detergent..Multa sanatate la voi toate
Catan spune:
.Fetele buna dimineata ca pe aici asa e acum.
Am scapat de bubuite si cred si eu ca poate fi vorba de o alergie la vreun aliment?Mai degraba la fructe.CRed ca o fi de la piersica aia ca desi eu am curatat-o tot degeaba.Vi s-a intimplat ca si la aproape un anisor sa mai se trezeasca bebei?Pe mine pitica m-a chiaunit rau.In fiecare noapte urla ,doarme o ora si se trezeste ne face un show si dupa aia se mai trezeste asa la miezul noptiica sa o punem in pat cu noi.Avem decit doi dintisori jos si o fi posibil sa o doara asa rau?Sotul meu zice ca e mai dureros pina ies dintisorii de jos .
Hannen nu te mai vazui demult de tot ,mi-e dor de o intilneala .
Hai ca nu ca ma pun aia la zid Dodo,dar parca vara aici nu mai vine.Un tip i-a zis ieri sotului nu e vara domne in Canada.[bang
Dodo eu defel mi-s mai blinda dar nu cu aia asa mai guralivi (se stiu ei bine)care navigheaza peste tot in toi de noapte.
Imi dau seama de vecini care iti duc dorul ca si eu am multi asa...Cind m-au vazut mi-au pus un milion de itnrebari.
Chiar una ii zisa lui soramea dar mai esti tot cu barbatul ala?
Ea venise in vizita la ai mei fara sot ,cu copiii si s-a enervat la culme ii zisa ,da doamna dar ce eu imi schimb barbatii ca pe batiste?Vecinii curiosi deh
M-am lungit iara .Pupici dulci pe obrajori (ptr cei mici si ptr mamicile lor)Text
maryam spune:
quote:
Originally posted by dodo
MaryamHai sa te vad cum ne aduci "fortzat". Incepe sa da ce, de manipulare mintala n-ai auzit?O sa ma gandesc ce sa va fac...Pana atunci va sarut si va imbratisez pe toate cu drag.maninci spanac cu ghiotura, ca Popeye, ca-ti vor trebui muschi, nu gluma... Dar e de retinut ideea!
Catan ziceai ca nu stii cum e aia ca aici e iarna..simplu, anotimpurile sint "pe invers", cind in Europa e vara aici e iarna, cind e primavara, aici e toamna. Dar, spre deosebire de Europa si de voi, aici iarna inseamna 12-14 grade ziua si 5-8 grade noaptea, la munte e mai frig, iarna uneori e zapada, ca anul asta, sa-si faca si skiorii damblalele si comerciantii de echipamente sportiva vinzarile. Pt. amatorii de zapada e cam greu, ca trebuie sa mearga special la muntii care sint mai inalti-Mt. Buller aici si Mt. Thredbo in NSW sau in NZ, ceea ce inseamna citeva ore de condus cu masina, dar te pui cu te-ncurci? Mie una nu mi se-ntimpla sa duc dorul zapezii, de-aia nici n-o caut, sic! Prefer caldura!! In schimb aici iarna ploua mai mult (sau ar trebui, cel putin) si bate vintul, ceea ce face sa para mai frig decit este in realitate. Hai ca m-am intins ca o placinta..Asteptam pe Hannen sa ne spuna daca tot asa mai claxoneaza lumea pe-acolo pe la ea, ca pe mine m-a chiaunit sportul asta al lor, cind am fost in Egipt, n-am auzit niciodata atita zgomot provocat de claxoane ca la ei
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
hannen spune:
Fetele v-am scris aseara aproape de 12,pina sa trimit mesajul m-am deconectatsi am renuntat pt ca toata lumea tipa dupa mine.
Ieri am mai imbatrinit cu un an si am vrut sa va fac partase la faptaCind va scriam toata lumea statea cu luminarile aprinse in tort ,pe intuneric.Daca ii vedeati ,erau tare comici.
Catan ,vreau sa iti zic de un car de ani si mereu uit,transmitei Madeleinei multe salutari,pupici si spune-i ca ne este dor de ea.Speram sa o avem curind in mijlocul nostru.
Va pup,acum fug la masa
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
dodo spune:
La Multi Ani, iubita, si sa fii sanatoasa alaturi de cei dragi!! Cum a fost tortul?? Ce alte bunatati ai pregatit?? Hai, ca ne lasa gura apaaaaa!Vino repede cu meniul, plsss!
maryam spune:
quote]Originally posted by hannen
Fetele v-am scris aseara aproape de 12,pina sa trimit mesajul m-am deconectatsi am renuntat pt ca toata lumea tipa dupa mine.
Ieri am mai imbatrinit cu un an si am vrut sa va fac partase la faptaCind va scriam toata lumea statea cu luminarile aprinse in tort ,pe intuneric.Daca ii vedeati ,erau tare comici.
Catan ,vreau sa iti zic de un car de ani si mereu uit,transmitei Madeleinei multe salutari,pupici si spune-i ca ne este dor de ea.Speram sa o avem curind in mijlocul nostru.
Va pup,acum fug la masa
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
[/quote]
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
valentinag spune:
La Multi Ani Nicole!Sa fii sanatoasa,iubita,fericita,sa te bucuri de familia ta 100 de ani de acum incolo!
Valentina
lauraomar spune:
Sanatate ,fericire si cel de sus cu voi la tot pasul.
La multzi ,multzi ani, din tot sufletul ,
Laura .
Totul este bine cānd se termina cu bine !
Laura
Catan spune:
La multi ani cu sanatate si fericire draga Nicole si o nastere usoara si bebe sanatos si frumos.Sa-ti dea Dumnezeu ca toate visele sa ti se indeplineasca.
Azi fusai afara cu pitica mea si nu mai vrea sa doarma domnisoara decit la aer.
Piciul a inceput gradi de ieri si sint o mamica mindra ca baietelul meu nu a plins deloc cind l-am lasat acolo singurelTrecui sa vad ce mai faceti fetele .Pe unde va mai plimbati ?
Nicole cum e Egyptul ?tot asa se claxoneaza ca la Babylon?Pe mine ma calcau pe nervi taximetristii in Liban care claxonau in disperare poate ,poate prind vreun client.
Pupicei dulci la toate fetele frumoase.