Fetele din Usa,poftiti la o barfa! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Gabriela,eu folosesc Oxi Clorox.Mi-a scos niste pete de kk de pe hainuta lui Aidan pe care nu credeam ca le va scoate in veci.Mi-a mai scos si o pata de coca cola de pe mocheta veche de juma de an.E si pt haine colorate.
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ferigutza spune:

Ruxij,

Daca achizitionezi foi de palcinta stilul Fillo, iti sugerez sa cumperi mai groase, cam nr 7(care oricum sunt subtiri de vezi prin ele). Eu am cumparat prima data mai subtiri si mi-am plans de mila, atat de greu le-am desprins unele de altele, si intr-un final pasionat le-am facut ghemotoc si le-am aruncat la gunoi. Acum cumpar numai nr 7 si sunt multumita, sunt suficient de subtiri si in acelashi timp nu se lipesc unele de altele, nu se rup cand le desprinzi si lucrezi.

Stilul puff pastry sunt ceea ce se califica pt. noi ca aluat frantzuzesc(mille feuille). Sunt bune pt. pateuri, saleuri, etc.

Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Ma fetelor, io sunt in Kansas City si nu am gasit foi de placinta de care vorbiti voi. Ma gandeam sa ma duc la un restaurant grecesc aici si sa ii intreb pe patroni de unde cumpara ei pentru baclava si alte pastry ce fac ei. Ar trebui sa ies mai des sa caut...

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.

Mergi la inceput

Gabriela, am doi copilasi unul de 1 an si unul de 3 si secretul meu cu scosul petelor este SHOUT! Dau cu sprayul ala pe pete il foflfolesc si il las cam o zi asa sa stea inainte sa il bag la spalat. Merge! Cateodata a trebuit sa o fac de doua ori ca baiatului meu ii plac spaghetele si sosul este mai greu de scos de pe kaki pents. Iar cu albiturile care mai au asa decoratii colorate pe ele folosesc NON CHLORINE BLEACH...:o) SI oxi clean merge bine . Succes!

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si Elena Maria 1 an.

Mergi la inceput

Catalina, unde veniti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Cristina, nu stiu, deocamdata suntem in stadiu de proiect!! Unde va gasi sotul meu de lucru, daca va gasi...
Pupici,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

buna dimineata tuturor

unde sunt petrecaretele din Detroit? ziceau ceva de show live...mi-am tras scaunul de spectator mai aproape de computer sa vad bine de-aici din ultimul rand si cortina e tot lasata. helaaaaaau, ditroitul, se aude? banii pe bilete inapoi, va rugam frumos daca ati anulat transmisia! :))

petrecere frumoasa si La Multi Ani de 8 Martie tuturor doamnelor, domnisoarelor, mamicilor si aspirantelor, sa primiti daruri frumoase si sa fiti iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

La multi ani de 8 Martie!

M-am abonat la ProTv, si urmaresc stirile. O duminica placuta tuturor.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Foi de placinta gasiti la Safeway...sint si din alea subtiri si din alea (aluat frantuzesc) pentru pateuri. Sint adevarate...yammy.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Fetelor, fi-mii i-au iesit niste bubite rosii la prima cuta (aia de linga pasarica si piciorus). Nu mai stiu cu ce sa o dau sa ii treaca. Am dat-o cu crema A+D, cu creama de galbenele, cu pudra si tot nu trece. Oare o fi de la pipi ca o fi acid de la iaurtel? Ziceti-mi si mie cu ce sa o mai dau.

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput