Fetele din Usa,poftiti la o barfa! (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Am o intrebare. Voi ce folositzi sa scoatetzi petele de mancare din hainele bb? Imi spunetzi shi mine... imi trebe pt haine culorate.
Gabbriela & Julian

http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Llaura, da, imi place si mie. Probabil un postdoc, dar cine stie, poate gaseste vreun job. Deocamdata nu stim, nu ne-am apucat de cautat concret ca ne-am gindit sa nu punem carul inaintea boilor... Dar vrem tare mult sa plecam...
Va pupitzez,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by cataghe

Fetelooooor, dragutzelooooor, frumoaselooooor, ma innebuniti cu subectu asta maicaaaaa! Nu-i asa ca-mi tineti pumnii ca pina intr-un an sa apar si io undeva micutz pe lista lui Veve??...

what? nooo, nu se poaaa... va sa zica ruga mea a fost ascultata? bon. unde anume vreti sa veniti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Veve
Apoi cine-a zis ca-i subiectul mamicilor mei?E subiectul "americanelor" si-atat;asa ca,poftiti,va rog!

wow, a intrat Veve pe teren pana la urma :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nu meeeei!Is tot pe mal....arbitrez!Nu vezi ca-s cu fluieru-n gura?!?!?Nu ala de la chicior....ash vrea io!

Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fetelor, am zis sa intreb aici, nu sa pun un subiect separat. Imi poate spune va rog cineva dc. se gasesc in US foi de placinta? Si cum se numesc? Si de unde sa iau? Please...

Take care,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Se gasesc,Ruxi!Uite ca-mi scapa acum cum se cheama ca n-am cumparat de multisor,dar le gasesti la un loc cu alimentele congelate;in partea cu dulciuri,fructe,frisca,aluaturi...Te-am lamurit beton!

Mergi la inceput

Multumesc mult Veve. Sa stii ca m-ai lamurit f. bine, chiar dc. nu mai stii cum se cheama, macar stiu ca sunt la magazinele grocery obisnuite la frozen si pot sa ma holbez acolo articol cu articol si le-oi gasi:))
Dc. mai stie cineva si cum se cheama, ar fi si mai minunat desigur, ca lenea e mare la mine:))

Pupici americancelor si bebeilor de americance,
Lia

ruxij

Mergi la inceput

Stai asa ca mi-am amintit si-am si gasit pe net exemplu mei;se cheama Apollo Fillo pastry sheets (chiar de astea am gasit in magazin;is grecesti parca)si arata cam asa:
http://www.athens.com/consumers/fillodough_apollo.html
Sa NU ne spui ce-ai facut cu ele!

PS si de astea am vazut in magazin si-i firma mai cunoscuta;nu le-am incercat:
http://www.puffpastry.com/sheets_usage_tips.asp

Mergi la inceput

Thanks again, de data asta m-ai super-lamurit. Sigur gasesc! Vreau sa fac placinta cu branza dulce si stafide. Iau branza dulce de la rusi. Da' in weekendu' viitor...

Pupici si mii de multimiri, spun cum a iesit:))

Lia

ruxij

Mergi la inceput