cafea decofeinizata cand alaptez?

cafea decofeinizata cand alaptez? | Autor: calibra

Link direct la acest mesaj

a incercat cineva cafea decofeinizata cand alaptati? as bea o cafea de morrrr si stiu ca agita cofeina .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelica spune:

Drept sa-ti spun eu am incercat, deoarece eram ca si tine, muream dupa o cafea. Peste putin timp am trecut la o cafea mica, iar acum beau o cafea mare pe zi (asta dupa 8 luni de zile). In prezent o alaptez pe bebelusa mea numai noaptea, sper sa nu-i faca rau.

Carmelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Si eu am baut fara cofeina, nu am avut probleme cu bebe nici cu somnul, nici agitatie nici colici. Pur si simplu mi-era pofta de mirosul si gustul cafelei. La fel a fost si pe timpul sarcinii de fapt.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Calibra, acum n-o sa bei o vadra de cafea! O cescuta pe zi n-are cum sa-ti agite bebelinul, concentratia de cofeina din laptele matern e suportata bine de bebelus, in conditiile in care nu se intrece masura.
La primul copil, am renuntat la cafea din momentul in care mi-au vazut ochii liniutele zambind de pe test, reluand obiceiul dupa 2 ani, cand terminasem si cu alaptatul si cu tot.
A doua oara, am postit doar pe perioada sarcinii si in primele 4 luni, dupa care mi-am ingaduit o portie pe zi.
Parerea mea, daca vrei sa bei cafea, bea din cea normala, pentru ca procedeele de decofeinizare au la baza substante chimice mult mai daunatoare decat cofeina (asta daca nu gasesti cafea decofeinizata prin metoda swiss, adica prin spalari repetate in apa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Eu alaptez inca bb de 8 luni si am inceput sa beau cafea normala de cand avea bb vreo 3 luni...daca am pofta beau si bb nu a avut nimic niciodata , nici macar colici...dar nu beau mai mult de o cafea mica la cateva zile..o saptamana.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BAN spune:

Buna fetelor!
Si eu eram mare amatoare de cafea inainte de a ramine insarcinata.Am renuntat la ea in timpul sarcinii,dar am baut cite un capucino pe zi.Dupa ce am nascut din nou am fost tentata sa beau cafea dar nu am baut.Beau si acum 1 capucino pe zi si am observat ca nu agita bebelusa(alaptez de 3 luni jumatate).Poti sa incerci si tu.
CALINA BAN SI BEBELUSA IOANA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BAN spune:

Buna fetelor!
Si eu eram mare amatoare de cafea inainte de a ramine insarcinata.Am renuntat la ea in timpul sarcinii,dar am baut cite un capucino pe zi.Dupa ce am nascut din nou am fost tentata sa beau cafea dar nu am baut.Beau si acum 1 capucino pe zi si am observat ca nu agita bebelusa(alaptez de 3 luni jumatate).Poti sa incerci si tu.
CALINA BAN SI BEBELUSA IOANA ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Si eu inca o alaptez pe fetita mea si beau in fiecare zi un ness ,dar nu f tare ca sa nu o agite .Si cafeaua imi place la nebunie dar ma abtin cit pot.O cafea pe zi e de ajuns si daca ai pofta poti sa bei decofeinizata ,e f bine.

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Daca iti e pofta numai de gustul cafelei, nu si de cofeina, poti apela fara grija la cafeaua decofeinizata. Ai grija insa ca poate avea efect laxativ :)))).
Daca ai nevoie de oleaca de cofeina, poti gusta si o cafeluta adevarata, fara teama - io am baut cafea in timp ce alaptam - dimineata numai - si nu am observat ca ar fi agitat copilul.
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Acum cred ca depinde de fiecare. Eu alaptez si mi-e teama sa beau cafea cu toate ca pe timpul sarcinii am baut in fiecare zi cate o mica cafelutza cu lapte.

Eu am sa astept pana nu mai alaptez deloc si voi bea dupa aceea - daca ar fi sa mor dupa o gura de cafea si eu as incerca tot un cappucino. Nu ii strica nici organismului o pauza plus de asta nu stiu in ce cantitate ajunge la el "guritza" de cafea pe care eu am baut-o.

Sanatate ca-i mai buna decat toate,

Andra mamica lui Matei (1 luna) si Andrei (4 ani si 5 luni)

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu am baut cafea ca de obicei si in timpul sarcinii, si acum, cand alaptez. Asta inseamna o ceasca normala de cafea dimineata. Iar cafeaua este facuta cu "simtul raspunderii", n-as putea sa o beau cu placere daca as face-o prea slaba... Bebe doarme si are un program rezonabil pentru varsta lui, chiar mi se pare mai bine decat la primul copil, cand eram si eu stresata sa nu mananc ciocolata si sa beau cafea pentru ca il agita.
Parerea mea e sa incerci cu o cafea, daca ti se pare ca s-a stricat treaba, renunta, daca e bine, ai avut noroc!
Numai bine,

Vilma, Anca si Tudor

Mergi la inceput