E cineva din Brasov?
Raspunsuri - Pagina 4
angelina spune:
Hello!
Si eu sunt tot din Bv. Am stat pe strada Paraului...chiar cum urci in Racadau!!
Am terminat "Unirea" in 2000. Va pup pe toate!
angie
justasmallkiss spune:
Nu mai misca nimic pe aici?
Am venit si eu?Ma primiti?
Si eu sunt nascuta si crescuta in Bv...Racadau...pana la varsta de 18 ani cand mi-am luat inima in dinti si am zis sa plec spre mai bine!
Intr-adevar m-a ajutat Dumnezeu,am un sot cu care ma inteleg,ne iubim...de 10 luni o fetita care e lumina ochilor mei...
DAR....dorul de casa...de parinti...de prieteni...ma omoara!!!
Asta e viata nu le putem avea pe toate...
Va salut si va pup brasovencelor!!!
Poate mai apareti pe aici!
BEBE
http://delialaryssa.fotopages.com/
roxanak spune:
quote:
Originally posted by florenit
He, he, ce de brasovence! Va pup pe toate! Si eu sunt din Brasov si stau in Bucuresti de cativa ani buni.
Ralucule, si eu am terminat Mesota - in 1995. Tu cand ai terminat?
Ce coincidenta, si eu tot la Mesota in 95 am terminat si chiar ma gandeam cand o sa mai apara cineva de pe acolo. In ce clasa erai????
quote:
Originally posted by ralucule
Florenit, eu am terminat in 1996 clasa de uman
ralucule
Eu ii stiam din generatia 96 pe multi din C. Erau tare zapaciti, as da nume si intamplari, dar acum nu prea am timp, asa ca o sa revin luni.
Pentru fetele care vor merge in Romania,(Sanziana) drumul Brasov-Bacau este acceptabil, cu exeptia serpentinelor la coborate dintre Brasov si Onesti (ai grija ca sunt gropi destul de mari. Eu am fost toata luna iunie in Romania si un singur oras m-a ingrozit. Tataieeeeeeee!!!!!! dar sunt gropi in Deva ca niste transee. M-am speriat cand am dat de ele, si intre Pliesti si Urziceni sunt vreo 20 de km de iti blestemi zilele, la un moment dat se termina soseaua si o iei pe aratura, iar dupa o curba apare iarasi soseaua. in rest drumurile sunt bune, unele chiar foarte bune. In schimb aveti grija la alti conducatori auto ca tot asa nebuni au ramas. De semnalizare nu au auzit, iar la depasiri se baga ca.......
Drum bun acasa
ioanamari spune:
Un pupic pt toate brasovencele. Pt cele care au terminat la Unirea, unde am terminat si eu acum, Luca tot asa a ramas, Purcaroiu mai preda inca, Gusu tot ne mai tortureaza la latina, in liceu sunt la fel de multe fete si la fel de putini baieti...
Daca vreti sa mai stiti ceva de Unirea , daca va chinuie dorul de liceu, I'm here.
AYUMI spune:
Buna,fetele.Eu nu sunt chiar din Brasov,ci din Rasnov.Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
roxanak spune:
Bine ai venit !!! si sper sa te simti bine, chiar daca la capitolul mesaje stam cam rau. Fetele care vor fi pe august in Brasov se vor intalni in centrul orasului. Daca vrei sa le vezi te poti uita pe webcam.