E cineva din Brasov?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Emily, uite aici am gasit adrese cu web-cam:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25773

Angelabv, si eu tot in ianuarie am venit. Ia sa vedem, avem deja aproape 5 luni de Canada si fara Brasov. In ce zona a Canadei stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Buna fetelor,
si eu sunt din Brasov si mutata de 2 ani in Bucuresti. Mi-e tare dor de oras chiar daca macar o data pe luna dau o fuga pe la mama.
Stam pe str. de Mijloc. Liceul Unirea, promotia 1994.
Va pup cu drag
Anne si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Bychi, pe mine intotdeauna m-a speriat Bucurestiul. Mi se pare imens, aglomerat, grabit, in plus caldurile mai mari...Tie cum ti se pare fata de Brasov?
Aici in Canada locuiesc intr-un oras mai mic decat Brasovul, dar nu ma impac cu vantul, Brasovul parca era mai adapostit de munti.
Desi, acum recunosc ca sunt multumita, am vorbit cu rudele din Brasov la telefon si se plang de frig, pe cand aici parca a venit vara, e foarte placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmesi larissa spune:

servus la toate
eu nu sint exact din Brasov,ci din Cristian,10 km de Brasov,dar facind liceul in Brasov il cunosc destul de bine.
luna viitoare mergem in concediu si numar zilele pina plecam,acum parca sta timpul in loc,si cind sint acasa trece asa de repede....

salutare,carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Buna,brsovencelor!!!
Si eu mi-s tot din Brasov,din cartierul Astra.Cunosc si cartierul Tractorul.Acolo am multe foste colege de liceu(Pedagogic,promotia '96).

Mi-e tare dor de Brasov,chiar daca am fost in ianuarie acasa.Nu am apucat sa stau la Brasov decat 3 zile dintr-o luna,de frig ce-a fost,caci eram cu bebelina mica de 5 luni.Am stat numai la Otopeni,la parintii sotului.Dar data viitoare jur ca nu mai vin iarna,ca zapada vad si aici si nu-i duc dorul,in schimb de plimbarile pe sub Tampa,pe Republicii vara ,chiar ca mi-e dor.

Va pupez oriunde ati fi!!!

Observ ca suntem destul de multe in Canada.Poate mutam Brasovul aici

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Servus la toate,

Donia, ce sa mai spun; toata lumea care ma cunoaste stie ca nu imi place Bucurestiul! Facultatea plus cei aproape 2 ani de cand m-am stabilit aici nu au reusit sa ma faca sa ma adaptez. De multe ori mi se pare ca sunt in alta tara si sunt sigura ca in alta tara m-as fi adaptat mult mai bine. Prea multa lume colorata, prea multa mizerie, agitatie… Mi-e tare dor de oamenii din bv si Ardeal, de felul lor de a fi; acolo parca si birocratia e mai altfel. Aoleu, sa nu mai vorbim de caldurile verii. Doar vara trecuta am petrecut-o capo al fine si a fost cumplit, mai ales ca a coincis cu sarcina, nasterea si apoi cu primele zile acasa cu bb.

Mergem cat de des putem la bv, pe munte de care mi-e un dor nebun, prin oras, prin schei...

Vad ca majoritatea nu mai sunteti pe plaiuri mioritice si va inteleg tare bine dorul de casa, chiar daca pe mine ma despart numai 3 ore de acasa.

Poate cand o sa veniti in tara, ne-om intalni sa ne cunoastem si noi, nu nu mai voi intre voi acolo in Canada.

Va pup cu drag,
Anne si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

buna fetelor
si eu sunt tot din brasov, din tractorul, pe strada Tablei, parintii mei mai sunt inca acolo si sora mea de asemeni.
Mi-e un dor nebun din 2002 nu am mai vazut Romania, si se pare ca nici in curand nu o sa am sansa o vad...
Se pare ca toata viata am sa o tin intr-o continua mutare, dintr-o tara in alta, luna viitoare ma mut in germania, dar sper ca sotului meu sa nu ii mai vina idei in anii urmatori ca prin sept oct trebuie sa apara copilasul nostru pe lume, si nu stiu cum o sa ma mai mut.

Oricum Brasovul este orasul meu, sau cel putin asa zicem eu si zic in continoare: 'la Bashov la ferma mea' zicala de cand eram mica...
Ma uit si eu des la Piata Sfatului online, si ma mai uit la partia Bradul, ca tare imi este dor de un schi... of of of muntele nostru, cu Postovarul, la cabana la o ciorba de perisoare si la niste papanasi si un ceai waaaaaaaaaaa ce vremuri
Trebuie sa fac ceva in acest sens, sa ajung cumva si pe acasa
Pt mine tot acasa inseamna Brasovul cu toate ca acum casa si familia mea este aiciin Olanda respectiv, peste cateva sapt in Germania.
Dar parca tot imi e dor de o plimbare pe Republicii sa mai vad si eu lumea, sa beau o bere sus la terasa in spatele Bibliotecii, sa imi alerg catelul pe la Cetate, sau mai bine zis sa ma alerge el pe mine...
Si Iulia daca iti mai aduci tu aminte de Neva din tractorul, ei uite acolo imi e dor mie sa stau noptile cu nebunii din Tractorul la o barfa, la o bere, la e aluna.... ca si asa e vara si frumos afara
hai sa nu o mai lungesc ca pot scrie pana la anul despre Brasov si amintirile mele nebune
va pupacesc pe toate brasovencele si poate ne-om intalnii vre-odata
Iulia te rog contacteaza-ma

ralucule

Mergi la inceput

Ralucule, scrie cat vrei despre Brasov, de aia ne adunam aici, iar pe mine nu ma plictisesti, din contra...
Despre ce Neva din Tractorul vorbesti? Ca eu, dupa ce m-am mutat in Racadau, am pierdut contactul cu Tractorul.
Bychi, cred ca e greu cu adaptarea, eu stiu doar un singur brasovean caruia i-a placut viata in Bucuresti. Noroc ca tu poti sa faci o cura de Brasov in fiecare luna.
Eu sunt plecata doar de 5 luni, asa ca nu o sa vad Brasovul prea curand, poate peste vreo 2 ani.
Claudya, si eu sper sa ajung in Brasov vara, ca pe aici te saturi de zapada. Eu am venit in plina iarna si credeam ca sunt obisnuita cu iernile din Brasov, dar in Canada am inghetat ca niciodata in viata.
In plus, rudele imi spuneau ca in Brasov incepusera sa infrunzeasca copacii, iar aici inca ningea.
Am vazut pe Internet niste poze cu Brasovul... o nebunie. Vazand pozele, mi-am adus aminte de terasa de pe Cetate, la o cafea, o bere, un suc, mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

m-ati facut sa ma inmoi de tot; si noi sintem din brasov!!!! si mergem in august sa-l vedem, scheiul nostru, saguna, piata sfatului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Apropos de Saguna Iris, unde ati facut liceul, eu la Mesota hahahahha

Dar zi de zi ma ia dorul si mai tare ce ma fac???????????
Sper sa imi treaca cand o veni pe lume bebele cel mic....

va pup pe toti

ralucule

Mergi la inceput