mi s-a stricat nortonu`....
Raspunsuri - Pagina 2
azumi spune:
Si blasterul e gata.Nu stiu cum sa sterg W32 Spybot Worm...unde is alea removal tools pentru spybot worm? Scuze ca-s asa batuta-n cap da nu-i dau de cap
ana
tata_lu_julia spune:
ai incercat "removal instructions" de la
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.spybot.worm.html
?
azumi spune:
da da nu e nika despre spybot.... si ii mai dadui o data online sa faca o verificare...si tot imi mai ies doi virusi welchia...Mai dau acu o data sa vad. si cica computadoru meu are security probleme
ana
azumi spune:
orice i-as face nu pot sterge virusi aia cu spybot, iar nortonul l-am reinstalat dar nu vrea deloc.Face la fel ca inainte dispare dupa cateva secunde.Oricum multumesc frumos pentru sfaturi!
ana
tata_lu_julia spune:
urmareste instructiunile astea:
- Click Start, and then click Run. (The Run dialog box appears.)
- Type regedit then click OK. (The Registry Editor opens.)
- Navigate to the key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
si posteaza lista pe care o ai acolo.
azumi spune:
Fac asa cum zici ....da mai spune-mi o data de la inceput ca unde sa click start nu-mi dadui sama. Mai intai ce deschid, nortonu? sau pagina de la symantec? Nu te supara prea tare pe prostia mea...
ana
azumi spune:
Am uitat sa-ti spun ca de ieri, chiar daca nortonul nu pot ssa-l fac sa stea mai mult de o fractiune de secunda poe ecran,....apare la un moment dat, fara sa-i dau eu comanda, un liveupdater o antena care palpaie si nu se mai termina asta pana nu inchid eu internetul.Acuma in casuta aia cu liveupdaterul apare ca si cum s-ar desfasura procesu....da asa fara sa se mai termine? Adica se duce pana la capat linia..iar o ia de la inceput..si tot asa...
Asta ce mai inseamna?
ana
tata_lu_julia spune:
hmmm... cred ca mai usor si mai repede ar fi să găsesti pe cineva prin preajma ta să-ti dea o mână de ajutor.