Un inceput in Italia
Raspunsuri - Pagina 14
CameliaS spune:
quote:
Originally posted by amorena
Ciao fetele!!!!!
Mariangeli,iti multumesc pentru raspunsuri
Dragele mele,acum as vrea sa va mai intreb ceva,noi am tot venit din Italia cu masina,si ne-am intors inapoi pe la vama Nadlac,deci pe ruta cu Ungaria-Austria-Italia.Saptamana viitoare,il astept pe viitorul meu sotior sa vina la mine,dar mi-a spus astazi la telefon ca ar vrea sa incerce si cealalta varianta de drum,deci cea cu Iugoslavia.Voi ce stiti?Cum este mai bine?Stiu ca este varianta mai scurta decat cea cu Ungaria,dar din cate stiu eu nu se prea foloseste in ultimul timp.Voi,ce puteti sa imi spuneti?
Pupici,
Amorena
Mmmm cred ca iubitul tau vrea sa vina pe la Belgrad. Si eu as fi curioasa sa stiu cum e dar sotul meu nu vrea sa riste. Si nici eu sincer nu stiu daca as avea curaj sa merg pe acolo.
Daca ar fi alta situatie pe la ei ar fi mult mai scurt drumul ( este autostrada de aici si pana la Belgrad ) dar nu cred ca se risca prea multa lume . Varianta cu Slovenia, Croatia este frumoasa dar foarte lunga, de unul singur nu are sens. Noi ne-am intors odata prin Croatia dar eram in vacanta si ne-am oprit vreo 2 zile la mare.
Camelia
CameliaS spune:
quote:
Originally posted by rodika
Camelia ,pai astia-s prosti?Nu vad data intrarii mele in tara?
rodika
Ai dreptate ... Dar poate totusi ai da mai putina spaga... mie mi se pare foarte mult 250 euro... Era o idee.
Camelia
amorena spune:
Diana,am auzit si eu ca,Croatia este foarte,foarte frumosa,eu cred totusi ca ar fii mai bine sa nu riste asa cum spun si fetele.Ai dreptate,Camelia,vrea sa vina pe la Belgrad.Eu,i-am spus astazi sa nu se aventureze si o sa ii mai repet pana cand se va razgandii si va venii pe ruta bine stiuta:Italia-Austria-Romania,pentru ca este mult mai sigur.
Va pup si va multumesc,
Amorena
mariaangeli_que spune:
Si mie mi se pare exagerat 250€ la vama,a mers acum nepotul meu sa-si puna viza a depasit cu 5-6 luni termenul de intoarcere dar a scapat cu cate 20 € de fiecare,adica 20 la ungur si 20 la un vames roman plus 20 la celalalt vames,daca puneti multi in pasaport stai linistita ca nu-i dau inapoi ,papa tot,
Camelia nu ne-ai spus cum se cheama BB tau?
rodika spune:
Banii astia i-am dat la noi la vama,la intrarea in tara 150 iar la iesire 100 ,ungurii ,austriecii ,n-au cerut nimic.Normal ca-i mult,f.mult ,hm...poate pt. ca era luna decembrie si aveau nevoie ...
marcellinna spune:
Va salut fetelor.
Sunt si eu aici cam de 2 ani.
Am postat la sectiunea "prieteni dintotdeauna" dar vad ca nu mai treceti pe-acolo.
Daca aveti intrebari legate de stabilirea in Italia,pot sa va ajut sau sa va orientez spre surse de informare pertinente.
Eu sunt mamica unei proaspete domnisoare si pot sa va informez de ex cum e cu inscrierea la scoala.
Va salut si va doresc numai bine.
mariaangeli_que spune:
BINE AI VENIT ,Marcellina (esti sora cu Marcelino ,pane e vino?),nu te supara asa sint eu mai "glumeata"
Cati ani are fetita ta? ca nu am prea inteles ,ai nascut ? sau ai dat acum fata la scoala? Ciao
marcellinna spune:
Hahaha,nuuu ,nu sunt sora lui Marcello.
Fata mea a implinit deja 14 ani.
Suntem impreuna aici,in "tarile calde" ca asa-i zice bunica mea Siciliei.
Fetita mea e deja de doi ani la scoala aici si a urmat trei ani de scoala in numai doi ani scolari.
Ma gandeam ca as putea da detalii si lamuriri parintilor care-si aduc copiii de scoala aici sau ma rog as putea sa le impartasesc si eu din experientele mele si in acest fel sa evite anumite complicatii legate de stabilirea aici.