FIV 9
Raspunsuri - Pagina 5
Tia spune:
oana, ancar avea o foaie pe care erau trecute toate datele lotului urmator.. eu am inteles ca stimularea incepe pe 20 aprilie, toata pretendentele o data supresia o vom face fiecare in asa fel sa ne "potrivim" pe data aceasta. trebuie sa il sun in prima zi de menstra sa vedem care e ziua cea mai potrivita pentru supresie..
mie mi-e teama de stimulare nu de procedura. am facut stimulare vara trecuta cu closty (2/ zi) si am avut multi foliculi si foarte mari.. ce-o sa fie cu menogonul, vedem!
sa auzim de burtici
monbb1 spune:
Raluca, ma gandesc la tine, stiu cum e asteptarea. Sa fie bine!
Tia, OanaMagda bafta la FIV.
Tia : daca ai avut multi foliculi la alta stimulare, neaparat aminteste-i doctorul ca sa te supravegheze si sa-ti dea dozele de hormoni corespunzator. Nu-ti fie teama, pare mai complicat decat este.
Tia spune:
Monica, mi-a dat 50 de fiole..
fetelor, care nu ati avut probleme cu ovulatia, cam cate fiole ati facut?
anemona spune:
Tia, eu am facut 53 fiole. Initial cate 4/zi, apoi cate 5/zi. Stimularea a durat 12 zile.
denisa73 spune:
Va multumesc fetelor pentru ca imi sunteti alaturi.
Raluca iti tin pumnii!Sigur va fi bine de data asta.
Operatia care o fac este la laparascopie,de fapt ar fi trebuit sa fie la microchirurgie,dar se pare ca trebuie mai intai sa o faca pe asta. Cel mai mult m-a mirat o expilicatie a lor in care mi-a zis ca, din cauza ca in afara de trompe infundate, pe trompe ar fi un lichid care vine in uter in momentul in care fac ET si imi impinge afara embrionii. Abia dupa operatia asta imi va spune ce si cum se va mai intampla,oricum eu am ramas blocata la explicatiile lor.
Ellena spune:
Oana, nimic nou in nord-estul tarii.
Astep si eu vesti bune de la Raluca si de la Cloe. Multa sanatate si noroc !
Tia multa bafta si noroc! Mie mi-au spus sa am in jur de 50 de fiole de menogon.
Denisa sanatate multa si mult succes la operatie. Unde o vei face? In Germania?
Ellena spune:
Fetelor am si io o durere...
De la stimularea din toamna au inceput sa ma doara sanii. Am zis ca e normal, dar durerea a continuat si dupa aceea. Cat timp am luat anticonceptionale mi-am zis ca e ... iar ... normal.
Problema e ca sunt in continuare durerosi la atingere,ii simt mai umflati si mai fierbinti chiar si acu cind nu mai iau nimic.
E normal ? Sau se vindeca cu BB ?
dodo24 spune:
Monica, multumesc mult pentru pm-uri. Deja te-am bombardat cu intrebari.
Mult succes fetelor din lotul de aprilie! Sunt alaturi de voi!
Dodo.
gabid spune:
Ellena,eu zic sa-ti faci urgent un progesteron in ziua 21.Urgent,urgent...inainte de FIV.Asa am avut si eu...spuneam la toata lumea ca sunt insarcinata,aveam si burta umflata si cand colo progesteron 0.1 inloc de minim 4.Decand iau utrogestan ma simt f.bine.Sa nu se fi dereglat ceva de la anticonceptionale.Eu cred ca inainte de FIV ar trebui sa-ti dea sa faci toate dozarile.Nu le-ai spus ca ai probleme?
Tia,sa stii ca menogonul nu e acelasi lucru cu clostylbegyt.Mie multi dr mi-au spus ca clostylbegytul face chiar chisturi si nu e bun de nimic.
Eu personal ma simteam minunat cand faceam stimularea,simteam ca acolo se face bb-lul meu incet,incet.Era burta umflata si era perfect.
Denisa,ciudat ce spui tu!Cred ca nereusita FIV-ului este vina lor atunci...ceva nu e in regula...dar nu in trompe.Trompele nu au nici o treaba la FIV.Problema cred ca este la uter.Mult succes la operaatie.Sa de Dumnezeu sa fie bine.Daca lichidul ajungea in trompe inseamna ca il impingea cu viteza prea mare si inloc sa se opreasca in uter urca prea sus.Embrionii trebuie introdusi in uter nu in trompe.Esti la alta clinica acum sau tot la aceeasi?
Raluca,asteptam vesti!
Gabi.
Pia spune:
Buna dimineata fetelor,
Tia fara emotii draga mea, nu-ti fie frica de cateva kg acolo ce mai conteaza bebe sa iasa, si eu la ambele fiv-uri am facut cate 50 de fiole Menogon, 4 fiole/zi a 12-13 zile.
Elena ar trebui sa-ti repeti analizele hormonale, sun-o pe dr.Cocei si vb.cu ea.
Oana multa bafta si noroc.
Monica cum te simti?
Ralu mai ai o zi, tin pumnii stransi stransi, va fi bine sigur.
Anemona sarcina usoara si ai grija de tine, ce face bebe, da din picioruse[:D
Eu sunt suparata, mi-a venit menstra pe 2.03 s-a oprit in 6.03 si de ieri iar sangerez, iar dereglare, sper sa se opreasca in 2-3 zile daca nu trebuie sa merg la doctor si-mi este teama sa nu-mi faca chiuretaj, asa am patit si in septembrie dar atunci cu tratament am scapat de chiuretaj, offff
Va pupicesc pe toate
]
Pupici