FIV 9
Raspunsuri - Pagina 4
gabid spune:
Ilie,in lei care ar fi preturile?Ce este reteta...cea din Romania?Ce este merional?
Gabi.
gabid spune:
Tia,nu prea inteleg?!?Ancar ti-a dat toate 3 tipuri de injectii?Mie de ex mi-a dat doar humegon(menogon actual) si mi-a spus si cate fiole sa-mi cumpar.
Gabi.
ilie spune:
Gabid,
....in functie de cursul valutar zilnic, parca in jur de 150 lei este un forint 
Ilie
karula spune:
Mi s-a scurtat suferinta cu doua zile. M-au sunat sa-mi spuna sa fac beta vineri. Ma simt bine si le sunt recunoscatoare ca au avut ideea asta stralucita, caci cu fiecare zi mai trece un an...
Denisa, iti urez si eu o operatie usoara si cu succes!
Pia spune:
Ralu, iti tin pumnii stransi, de data asta sigur este bebe.
Denisa operatie usoara si sanatate.
Multumim Ilie.
Gabito eu cred ca Ancar i-a dat lui Tia unul din cele 3, nu toate, Tia multa bafta si noroc, cand incepi tratamentul?
Pupici
Tia spune:
gabi, Ancar mi-a facut o "clasificare", si el a auzit ca nu s-ar mai fabrica menogon.. am facut sapaturi pe net si am gasit ca menopur este fabricat tot de Ferring Pharmaceuticals, ca si menogon.. eu intrebasem, eu raspund ![]()
Karula, ce bine ca se curma suferinta mai repede... tinem pumnii
Pia, pe 20 aprilie incepe stimularea.. am emooooootiii, numai ce ma gandesc si simt cum tremur 
anemona spune:
Ralu, e minunat ca ti-au scurtat timpul de asteptare, mai e o picatura si gata! Suntem cu pumnii stransi!
Denisa, suntem alaturi de tine la operatie, trebuie sa reuseasca!
Iar tu, Tia, te rog sa nu mai tremuri cu gandul la FIV, nu ai de ce!!! Ai sa vezi ce simplu e, nici n-ai idee! Numai gandurile sunt apasatoare, procedura nu e deloc complicata si trece foarte repede! Asa ca nu te mai stresa, e mult mai usor decat crezi!
Cloe, ce vesti mai ai? Abia astept sa ne povestesti cum a fost la nastere.
Sunt cu gandul la fiecare dintre voi, cele care va apropiati de FIV, nu uitati ca in felul asta va apropiati cu pasi mari de bebelusul mult dorit. Astept numai vesti bune!
Sanatate maxima tuturor si un suflet senin! 
Anemona
oanamagda spune:
eu trebuie sa sun azi la ora 3 ca sa aflu datele pt lotul din aprilie; dar probabil ca vor fi aceleasi ca si la tia; tia, tu incepi stimularea cu menogon sau faci dipherelinul pe 20 aprilie?
raluca, am un feeling din ce in ce mai bun legat de tine; astept ziua de vineri ca si cind ar trebui sa primesc eu rezultatul...ai ceva simptome? cum te simti? presupun ca progesteronul isi face de cap;
tia, vom fi amindoua in aceeasi barca; hai sa lasam emotiile pt altii; eu nu am emotii, astept cu rabdare sa incep dipherelinul; nici nu ma mai recunosc, eu nu prea sunt o fire rabdatoare...dar acum sunt f linistita si nu prea ma gindesc la injectii, etc;
denisa, ma rog sa treci usor peste operatie si sa fie cu succes;
elena, tu ce vesti mai ai?
Monica-Elena spune:
Raluca am un feeling ca la tine sunt doi 
. Tinem pumnii si asteptam vestea cea mare 
Monica