FIV 9
Raspunsuri - Pagina 14
Corina G spune:
Ralu, imi pare nespus de rau. Dar e tare bine ca esti optimista!! O sa reusesti, o sa vezi. Nu se poate altfel!!
Monica, ma bucur tare mult ca esti mai bine (adica ca s-a m-ai redus cheagul). Doamne ajuta! Fii cumintica si linistita ca o sa fie bine. Trebuie!!!
Aime, felicitari!!!!!!
Fetelor, sa stiti ca va citesc, doar cu scrisul stau mai rau. Am avut o perioada f. grea la servici, f.f.f multa munca, de nu imi mai vad capul. Seara cind ajung acasa nu imi mai arde de computer!
Ma gindesc la voi tot timpul si astept vestile voastre de fiecare data cu sufletul la gura!!
Va pup pe toate,
corina
anemona spune:
Ja, cu spermograma sotului tau aveti toate sansele sa reusiti cu ICSI. Nu cred nici macar ca va fi nevoie sa ajungeti la punctie testculara. Si sotul meu a avut o spermograma asemanatoare si am reusit cu ICSI la Medsana. Punctia testiculara se face in caz de azoospermie (cand chiar nu gasesc nici un spermotzoid pe acolo).
Inainte de a lua o hotarare faceti si un drum la Medsana. Chiar daca faci inseminare cu sperma de la donator, sansele de reusita sunt relativ egale cu cele de la fertilizare, daca nu chiar mai mici. Iar timpul pe care il consumi este poate cu cateva zile mai mare la fiv fata de inseminare. Este o diferenta de cost, dar cred ca sansa de a avea un copil al vostru, al amandurora, merita efortul.
Multa bafta in continuare!
Cloe, am o presimtire ca ne dai vestea cea mare, am dreptate? Doamne ajuta!
Numai bine tuturor!
Anemona
gabid spune:
Si eu i-am spus lui Ja acelasi lucru,Anemona!
La Medsana nu iti trebuie donator daca ai ceva acolo.Si noi am avut 30 % mobilitate si 10 % forme normale.Dupa cei de la Giulesti ar trebui sa apelez la donator!
Ja,eu am deja o fetita cu spermograma apropiata de cea a sotului tau!Prof Ancar nici o secunda nu mi-a recomandat donator!
Ja,renunta la Giulesti cat mai ai timp si poti face FIV la Medsana cu sotul tau!
2400 euro nu inseamna fff mult!
Gabi.
gabid spune:
Eu merg la Giulesti sa fac FIV in toamna dar daca dr Cocei imi spune ce ti-a spus si tie normal ca ma intorc la Medsana!
Inseamna ca Anemona are dreptate si nu vor sa se complice...
Anemona,ai grija de burtica!Si mie mi-e teama de roleri!Cand Moni invata sa mearga mergeam in capatul parcului ca sa nu am de-a faace cu ei.
In week-end anunta 20 de grade!Super!Voi plecati undeva in week-end?
Gabi.