FIV 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Imi pare rau,Raluca....nici nu imi vine sa cred,dar asta e.Imi pare bine ca esti optimista si cu sigurata data viitoare va iesi bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Imi pare tare rau Raluca ca nu a fost de data asta dar cum spui: data viitoare va fii!

Ma gandesc la tine
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Suntem increzatoare si optimiste ca data viitoare va fi bine!

Ralu,tu esti o luptatoare!Tu nu esti ca mine !Nimeni nu trebuie sa fie ca mine,adica sa-i trebuiasca 9 luni sa faca un ET.Si va asigur ca nu banii erau motivul!

Ralu,important este ca a fost ceva...a iesit o valoare a Bhcg-ului mica dar a iesit.

Te-ai gandit cand faci urmatorul ET?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Raluimi pare nespus de rau, nu-mi vine sa cred,, dar ma bucur ca esti optimista, o luam de la capat amandoua, offffff
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Raluca...Doar tarie sa mai incerci odata...cum ai spus si tu...gradual..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Si eu am cam ramas fara cuvinte... Dar stiu ca se va intampla, cu siguranta! Ce a fost ieri e deja trecut, asa ca priveste in viitor, Ralu! SE VA INTAMPLA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Raluca imi pare rau...

.. numai ganduri bune, speranta si multa incredere... o sa fie bine, trebuie! ne dorim prea mult acest bb ca sa nu vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu am cuvinte Raluca, dar cu siguranta va veni si bewbele mult asteptat.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

cit a fost valoarea la beta luni, raluca?
ce ti-a mai spus ancar?
ma bucur pt tine ca esti optimista si nu te dai batuta; bravo!!! asta ar trebui sa fie atitudinea tuturor aspirantelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Raluca, acum ai pierdut o batalie dar nu razboiul, cum chiar tu spuneai. Incet incet esti din ce mai aproape!
Nu stiu cind vei face urmatorul ET, dar eu cred ca daca va fi in luna mai , sigur, sigur se va lasa cu . Pur si simplu asa simt! Haide, am surprins eu un usor zimbet pe chipul tau? Sigur va fi bine!

Ilenya

Mergi la inceput