Cum vi se pare viata in Japonia? (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Ninja spune:
Sapca cu autograful lui Tiger Woods 30$? Sper ca nu mai e nevoie sa zic ca e teapa...
Suntory? Sticla de sticla cu niste dungi albastre? Nu e apa minerala, e apa cu dioxid de carbon. Singura apa minerala autentica, cu acid, e una frantuzeasca, Perrier, e in niste sticle verzi.
Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">
MLDiana spune:
RAluca cine te-a suparat?Spune-mi si mie sa-l iau de urechi.(am glumit)TAre sunt curioasa ce ti-a spus omul care nu are de gind sa "taca".Nu am vazut subiectul cu pricina.
Un sfat ar fi sa nu-l bagi in seama.
P.S Spor la cumparaturi.
Lidia ,Tiara si David D.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Ninja
Nu e apa minerala, e apa cu dioxid de carbon.
De ce ai impresia ca cu sifon nu se poate face sprit??? Dupa cite imi amintesc eu, mai toata lumea era cu sifoanele pline in week-end, PENTRU SPRITZ
Toulouse, la ville rose
angel_jp spune:
Ne-au venit rezultatele..sotul meu se va opera,sper sa nu existe nici-un risc.Apoi am hotarat sa ne mutam,un apartament mai ieftin,dar mai spatios,banuiesc ca mai multa galagie,dar nu-i nimic.
Acum asteptam, sa vedem cand...deocamdata nu s-a programat .Poate luna viitoare.
Ninja spune:
quote:
Originally posted by chatonel
De ce ai impresia ca cu sifon nu se poate face sprit??? Dupa cite imi amintesc eu, mai toata lumea era cu sifoanele pline in week-end, PENTRU SPRITZ
A, faptul ca doar romanii strica vinul sa faca sprit e partea a doua.
Daca mai incalc regulamentul, voi fi banatwww.click-smilies.de/sammlung0903/sauer/angry-smiley-036.gif" border="0">
hannen spune:
Angel mult succes si multa sanatate sotului tau.
Julie pleaseeee,pleasee spune-mi si mie cum arata foile de care vorbesti,sincer habar nu am.In afara de Harumaki No Kawa(adica foi de pachetele de primavara)nu am vazut altceva.Ce scrie pe ambalaj,daca iti aduci aminte ,te rog mult spune-mi .
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
Julie spune:
Hannen, sunt niste cutii de carton cu o poza cu o placinta pe ele si scrie in katakana "pai", in orice caz. Daca nu te descurci, intreaba pe cineva din magazin.
Oricum, din foile alea, unse cu ou batut, presarate cu branza rasa, sare si chimen si taiate frumos ies niste saleuri destul de bune. Pateuri n-am incercat, dar sunt sigura ca ceva tre' sa iasa
J.
hannen spune:
Iti multumesc muult,tare rapida ai fost.
Stii ,ma gindesc daca nu cumva le-am vazut in congelatoare,si aveau o placinta cu mere pe cutie.Alea or fi?Eu nu am luat,am crezut ca e placinta gata facuta.
Te pup dulce si o sa incerc.Dar oare ce fac cu ele???
Nicole&Amira
http://community.webshots.com/user/nicoleamira
Julie spune:
Cred ca aia e, cu placinta cu mere :))))
Pai - faci saleuri (cel mai simplu). Sau strudel. Sau placinta cu branza. Sau placinta cu carne. Sau cu ciuperci.
Spor si imaginatie!
J.
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
Originally posted by chatonel
A, faptul ca doar romanii strica vinul sa faca sprit e partea a doua.
nu e adevarat, nu doar romānii amesteca vin cu altceva... vezi, daca nu stii ce spui, atunci mai bine taci
In sudul Spaniei se bea vin rosu amestecat cu sucuri gen fanta de lamiie. Este o combinatie racoritoare si slaba in alcool, ca sa nu te ia de cap pe caldura cea mare
Toulouse, la ville rose