Cum vi se pare viata in Japonia? (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mey fetelor sincera sa fiu eu nu m-am enervat atat de tare pe Ninja cat m-am enervat pe lipsa de reactie a adminului. Adica prefera sa ii raspunda la alte subiecte deschise de el, tot la zona zoster, in care incearca sa faca varza buna credintza a atator membri, i se raspunde cu o bunavointza iesita din comun, iar la subiectul deschis de mine nu mi se adreseaza nici macar un rand , ba chiar se trimit mesaje prietenesti cu si care se incheie in coada "cu respect" si total off topic. Fara sa fiu paranoica, eu am impresia ca s-au jicnit multe sentimente a fetelor casatorite cu japonezi, dar s-a trecut cu destula usurintza peste toate mesajele insultatoare. Altzii, pt mult mai putzin au fost trasi de urechi si chiar pusi la colt. Adica nu sunt reguli egale pt toata lumea?? Sau unii sunt mai egali ca altzii? Sau si aici se aplica polica cu : ala care tace si sta in banca lui e si papa-lapte??

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

gata Ralu! Imi spusei amaru ...

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

Asa e fetelor "DOMNUL"NINJA nu merita osteneala.
Am si eu o nelamurire.De ce la profilul meu personal ,la subiecte nu scrie nimic .Oare pe cine trebuie sa intreb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Asa e nu are rost sa ne stricam noi ziua pentru "DOMNUL" NINJA nu merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Mie una mi-a stricat saptamana acest zis "Ninja"tot nu inteleg cu ce drept ne critica el...dar ma rog sa o lasam cum a cazut .Oare daca e chiar atat de rau aici si nu suporta rasa asiatica el ce cauata in preajma lor?A poate o nevasta de acilea?
Scuze nu vreau sa rascolesc Kk.
O zi buna tuturorcred ca's multe de facut ,mai importante lucruri decat acest ...Ninja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna ziua fetelor!
Sunt tare necajita
Vineri este ziua sotzului,si eu n-am luat nici un cadou..m-am laudat ca stiu ce sa cumpar...dar m-am tot gandit si razgandit,si n-am ajuns la nici o hotarare!
Helpppppppp,n-am nici o idee,vroiam ceva original,gasisem ceva,dar era prea scump,o sa-mi mai storc capshorul si azi.

Pupici

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna fetele japonezele

Ce fain s-a fakut afaraaaaaaaaaaaa.Wowwwww,si maine cica-s cam 18
grade afara.Eu m-am cam saturat de si :))) toata ziua
Maine evadez cu bb si pretenele prin orash.
Cand ne intalnim si noi undeva printr-un park,sa ne cunoastem ???
Cu bebei ,cu sotzi,catzei cu tot familionul ???

va pupi ca trebuie sa skot bb la joaca

Samurai-lady si bb Ken

ANUL 2004-anul maimutzei
www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/monkey.gif" border="0">

http://community.webshots.com/album/112495801iTXTLu

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Si aici este asa de cald..22-24 de grade.
Sorina eu sotului meu i-am cumparat u port-chei din piele,in jur de 7000de yeni,i-am facut un tort..sugesti ..ce crezi ca-i place sau de ce are el nevoie,ceva ce sa poarte mereu zi de zi ,fiind de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Mai fetelor nu va mai lafaiti numai voi la caldura mai trimiteti si pe aici ca murim de frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salut tuturor! Si aici e super cald, astazi chiar m-am dus pana la posta si a trebuit sa imi dau jos hanoracul ca nu mai puteam de cald. E o vreme super faina. Ma rog sa fie tot asa si in WE ca sa ne putem bea cafeaua de dimineatza pe terasa si apoi sa incepem sa colindam prin imprejurimi. Bey fetelor care are oceanul pe aproape?? Eu de acasa de la mine, pana la cea mai apropiata plaja fac cam 1ora si jumatate, chiar 2. Mi-as fi dorit sa stau mai aproape, ca in timpul verii sa ma balacesc mereu. Sorina gandeste-te la ceva ce isi doreste sotzul tau tare de tot. Poate ti-a spus vreodata ce ar vrea sa isi cumpere sau poate a facut o remarca de genul "ce misto e chestia aia". Eu i-am mai facut odata cadou sotzului meu un portofel, ca ala pe care il avea era cam vai de el. Stiu ca lui ii plac lucrurile de la Alfred Dunhill, si am facut un sacrificiu cam mare cand i-am luat portofelul, dar a meritat cand am vaut ce fatza fericita a facut. Al meu poarta mereu costum la sericiu si de aceea ii cumpar destul de des cravate (ii plac cele de firma- dunhill-bineintzeles , gucci, hermes). Si in ultimul timp a batut darabana ca vrea o curea de la Dunhill, dar m-am facut ca nu pricep, ca prea m-a dus la faliment cu portofelul ala. Acum m-am gandit sa ii cumpar de pe Ebay o shapca de golf cu autograful lui Tyger Woods ca tot e disperat dupa el. Am vazut ca e in jur de 30$, deci o sa ma ajunga cam 5000 de yeni cu tot cu transport.Nanatigru la profilul tau personal, la subiecte recente apar doar 3 subiecte. In general itzi apar doar topicurile la care ai raspuns recent.Remy tu in ce zona stai de la tine e tot frig? Nici la mine nu cred ca merge treaba cu orderul la supermarketul de la care cumpar mereu. Nu cred ca ar aduce produse pe care sa le cumpar doar eu, avand in vedere ca pe aici sunt singura straina Aha!!! Bey fetelor ma tot tzin sa va spun: eu am descoperit (nu oul lui Columb) apa minerala. La fel ca cea de acasa, cu acid. Nu de alta dar parca cu apa plata nu mergea sa imi fac spritzul. Sunt sticlutze de 350 ml si sunt de la Suntory. Barbate-meu cica nu a intzeles ce voiam pana acum, dar cica se gaseste peste tot in Japonia, sub denumirea de sodasui. Asta costa 80 de yeni sticla.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput