Oltencele, poftiti la povesti(2)
Raspunsuri - Pagina 8
Teia spune:
Salutare dragelor,
Eu sunt cam lenesa si intru cam rar pe forum.
Anca, zici ca ai terminat la Energetic .. si eu.. si eu :) in 89. Am fost in clasa de electrinica.Am avut diriginte pe Mihai Gheorghe de romana.
Buna ideea voastra cu intalnirea de Paste.
Ma treceti si pe mine pe lista de Calimanesti.. Olanestii.. ce va fi, cand va fi si unde va fi.
va pup,
Teia
chatonel spune:
Buna Teia, probabil ca ne-am intilnit pe culoarele faimosului liceu, daca si tu ai terminat acolo cu 2 ani dupa mine :)
Diriga mea a fodt Rosoga, de fr. Fiu-sau era in clasa cu noi. Acum e in Canada (cred, adica e, daca nu a plecat :) ) si a fosi insurat cu una din fetele dirigului tau, parca :)
Toulouse, la ville rose
maaria spune:
eu protestez:))) nu m-am dat la fund, dar pur si simplu nu mi-am vazut capul de treburi. asa se intampla la mine cand incepe sapt noua. totul trebuie rezolvat pana miercuri ca apoi joi si vineri ma odihnesc, ca deh, m-am muncit, nu?
sirod spune:
Bine ai venit Teia!Vad ca Vilcea e 'fruncea'in Oltenia!
Mey, dar pe profesorul Drugan il stie careva?
Teia vazui pagina ta atribut...Si eu am primit oferte de job de la firme asta si mi-a placut ideea, am vazut ceva interesant...dar merge?
Nu stiu de ce am avut senzatia ca e firma de Bucuresti.Sa stii ca m-ar interesa si pe mine un part-time.In Craiova aveti livrari?Si m-ar interesa si o carte pentru cineva...prin mai.
Anca - scurta intr-adevar vacanta ta pentru cite vrei sa faci!!!Auzi...da' la mare ce cauti, n-ai destula acolo?Si cred ca nu se compara...mai bine lasi marea si stai mai mult la Vl sau unde vrei in alta parte.
Beei, eu imi dau demisia, fie-mea se culca la 23 si se trezi inaintea ceasului, pe la 6 juma', de crezui ca visez cind auzii 'mami, mami' si cind deschsei ochii - un capsor, tot numai bucle si zimbet se hlizea la mine din patut.Si alerga ieri in parculet...si chiui cu copiii..crezusem ca doarme frinta pina pe la 9 azi.Dar ea?
Pupice la toata lumea
DORIS
chatonel spune:
Pai cum sa nu-l stim tocmai pe Drugan??? :) Ba bine ca da!
Eu nu l-am avut prof, dar am auzit de el lucruri bune. Tomita parca il cheama, nu? Nu e director^pe la fostul Balcescu?
Daca stau si ma gindesc, cred ca vara-mea cea mai mica-are 14 ani - e colega de clasa cu fata lui Drugan si chiar el le e dirig :) Mama, ce le mai stiu pe toate :) Ca o tzatza de la peatza :)
Doris, pune-i jucarii in patut la fata, sa te lase sa dormi, chiar daca ea se trezeste, se joaca acolo cuminte :)
Marea vreu sa i-o arat motanului, dar nu-i musai, era o idee :) Insa daca mergem in Delta, de ce sa nu dam o fuga si la mare? Am auzit ca ar fi legaturi cu bamporasul spre C-ta.
Maaaaaaaiii, mi-e dor de-acasa!!!!!!
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Beeei, Anca, Drugan asta are doua fete de-o virsta cu noi, am fost colege de camera in facultate!E prof de mate, parca.
Si jucarii in patut...are trei iepuri, uneori si baloane, si alte tacaneli, da' nu conteaza!Mami nu trebuie sa doarma!!! Si daca ar vrea poa' sa se dea jos si sa mearga la jucarele, da' e mai interesant sa trezeasca pe toata lumea!Si in timpul zilei daca ma invirt cu treaba prin casa e ok, daca m-am asezat...e gramada pe capul meu.Ta'su zice ca are grija de mine, sa nu cumva sa ma plictisesc!!!
DORIS
chatonel spune:
ai, ma, o avea si o fata mai mica, ca no fii foc :)De mate e prof, da !
Toulouse, la ville rose
maaria spune:
chatonel, chiar le stii pe toate! n-am nimic impotriva aici, dar la faza cu motanu' protestez vehement printr-un hohot de ras! permiteti?...tre' sa-mi iau si eu motan ca poate ajung mai repede asa:)))
Irinabr spune:
'Neata
CE mai faceti?
Imi cer scuze dar nu am timp in fiecare zi de NET. Eu as sta numai pe forum dar.... nu comentez!
Primavara asta chiar e iluzorie...
Se anunta temperaturi de 20 de grade.... Voi trece de la palton la costum... Parca nu mai suntem in Romania. Mai avem sa cultivam arahide.
Ne intalnim la Vilcea de paste?