Renault Megane II ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns armandcp spune:

Am glumit la faza cu cilindri. Era in spirit de gluma, o remarca cum ca de fapt nu poti compara masini de clase diferite, chiar si la acelasi producator.
Nu am nimic cu nici o marca. Asa cum am spus, este ceva ce tine de fiecare, din varii motive. Eu am vrut VW de care am pomenit (adica Passatul ala fain), ca mi-a cazut cu tronc de la drive test. Tot atat de bine putea sa imi cada cu tronc si un Ford de exemplu.

Armand
[/quote]

Cristina, merci, m-am mai linistit. Adevarul e ca imi iubesc masinutza si inca sunt sigura ca a fost cea mai buna alegere. Nu o compar cu VW Passat cu nu-stiu-catzi cilindri in V si cu tractiune integrala (cum spunea armand) ca dau in ridicol, ba mai mult mi-as fi dorit un asa ceva (chiar un Bora) si nu am avut bani...
Hai pupici la toata lumea!
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armandcp spune:

Am uitat ceva Roxana. Mersi mult. Nu stiam ca a puncta ceva ce tine de o comparatie injusta si a sublinia ca fiecare isi ia ce ii place ma face sa fiu ridicol.
Insa daca nu ai prins ideea imi pare rau . Fiecare este liber sa aibe opinia lui pana la atacul la persoana, bine ?

Armand

[/quote]

Cristina, merci, m-am mai linistit. Adevarul e ca imi iubesc masinutza si inca sunt sigura ca a fost cea mai buna alegere. Nu o compar cu VW Passat cu nu-stiu-catzi cilindri in V si cu tractiune integrala (cum spunea armand) ca dau in ridicol, ba mai mult mi-as fi dorit un asa ceva (chiar un Bora) si nu am avut bani...
Hai pupici la toata lumea!
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Bey......vad ca s-au incins spiritele pe aici.., va dati seama ce iesea daca intrebam ce masina ma sfatuiti voi sa iau..ca fiecare isi lauda masina....cred si eu, ca la fel as face...da' sper ca peste putin timp sa ma laud si eu cu una de care o fi, ca nu mai pot de nerabdare.
Mie mi-e clar acum...nu Volvo..ca este din 2001, consuma de rupe, piese scumpe..de service nu stiu mare lucru..asa ca..OUT.

Acum sa va mai zic una...vine Razvan in seara asta acasa si ma intreba..."da' de Mazda 3 sau 6 ce zici??"Inutil sa va zic ca de cateva luni numai despre asta vorbim si avem oferte de peste tot...hm..iar o luam de la capat...voi ce ziceti de Mazda? Mie imi place si nu prea..este drept ca nu am fost niciodata intr-una, de condus nici atat..asa ca ..va intreb pe voi...cum este?

Si cred ca va da mana sa imi spunti ca orice marca ar fi..masina sa fie...da' totusi nu este o pereche de pantofi pe care ii porti un sezon...cred ca este destul de dificil sa te hotarasti, mai ales daca nu esti fan declarat al unei marci..si nu in ultimul rand, ba chiar cel mai important, trenuie sa vezi si daca iti poti permite sau nu.
Ca daca ar fi dupa mine si as avea bani mi-as lua maine un WV Touareg..da' ce te faci ca este vreo 60.000

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Io-n locul tau nici n-as mai intreba pe aici.Ca doar voi va dati cu ea,oricare ar fi pana la urma. M-as duce pe site-uri auto, as cumpara reviste de specialitate,as intreba oameni priceputi.Aici fiecare-si lauda harbul lui si n-ajungi nicaieri.Si oricum n-o sa-ti iei tu masina dupa ideile de la forumul de mamici.Corect? Si eu mi-am luat saptamana trecuta o masina (ne trebuie inca una daca vine beb) si m-am bazat pe ce ne place noua, pe ce ne permitem,ce ne dorim de la ea. Am si intrebat , e drept,dar pe un forum de barbati care oricum numai despre asta vorbesc.Si ce sa-ti spun, fiecare si-a laudat conserva lui si n-am ajuns la nici un rezultat. Asa ca...tu cauta profesionisti ca asa cum ai zis si tu,nu e o pereche de pantofi!
Succes si sa te tina masina ! (Care-o fi ea)

Laura si papusica din burtik (31+ saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by carmenutza
Si cred ca va da mana sa imi spunti ca orice marca ar fi..masina sa fie...da' totusi nu este o pereche de pantofi pe care ii porti un sezon...cred ca este destul de dificil sa te hotarasti, mai ales daca nu esti fan declarat al unei marci..

stai sa vezi ceva, ca exista si exceptii de la regula, eu le numesc femei vesnic nehotarate care ajung sa se decida in doua ore. despre mine e vorba. fan lamborghini, ca tot ziceai de fani. si? ce-am facut eu anul trecut cand a trebuit sa cumparam a doua masina in casa, pentru mine? pai, a venit sotul cu reviste, mi-a cautat adrese de site sa ma documentez alea-alea, le-am tratat cu indiferenta. n-am citit nimic. am purces la cumparaturi intr-o zi de uichend dupa amiaza, pur si simplu. am vrut sa cumpar prima masina intalnita in cale, ca era cam movalie, culoare rara in US, pentru ca indigo e preferata mea. poftim motiv! numai la insistentele sotului am mers la alti cativa dealeri(nu mai mult de 3 cred) unde m-am decis instant pentru cate o masina, pe motive absolut ridicole, noroc cu sotul ca se pricepe. cand am obosit de urcat-coborat de la volan si intrebat doua chestii esentiale (in capul meu adica): cat de mare e motorul si cata benzina consuma, am esuat incercand o conserva (cum zice Lauraa) de Hunday din care n-am mai vrut sa ma dau jos pur si simplu. pai daca imi plac cu usurinta atatea masini, ce folos sa tot aleg, nu? :) mai mult imi ia sa ma decid pentru o pereche de pantofi, zau. stiu, sunt o jignire la adresa iubitorilor seriosi de masini si merit sa mi se sparga parbrizul pentru superficialitate. ti-am spus povestea mea ca sa vezi ca se poate si asa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Iti dau si eu sfat de femeie: alege cu sufletul (ti-a mai spus cineva pe aici lucrul asta) alege ce-ti place si in ce crezi ca te vei simti bine(in functie de posibilitatile financiare desigur). Mergi la dealeri si urca-te in fiecare masina pe care ti-ai permite-o. Eu cel putin asa am facut anul trecut si nu-mi pare rau deloc, desi recunosc mi-am ales masina mai mult dupa aspect decit dupa date tehnice. A fost dragoste la prima vedere :)), desi pina atunci vazusem multe masini din aceeasi categorie. Oricum consider ca am luat masina care-mi trebuie.

Megane II imi place din ce in ce mai mult, la inceput nu prea mi-a placut forma(mi se parea prea avangardista de accea am si ales altceva) dar ieri ma uitam la unul din spate si arata tare bine!
Succes in alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Conchita si Diana aveti dreptate. In rest imi pare rau ca l-am suparat pe armand, m-a inteles gresit...in fine.
Stiti ceva? Inainte sa ne luam Megane II ne-a placut mult Peugeot 307 si atata l-am analizat si rascercetat pana a aparut Megane II dupa care ne-am hotarat. Si Mazda e frumoasa si daca nu ma insel, masina anului in Romania in 2003 a fost un model mai mic si dragut de la Toyota. Oricum ideea e, asa cum au spus si fetele, trebuie sa mergi la dealeri, sa te urci in masini si sa vezi ce alegi nu sa-ti spunem noi aici...
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxana1974

Conchita si Diana aveti dreptate. In rest imi pare rau ca l-am suparat pe armand, m-a inteles gresit...in fine.
Stiti ceva? Inainte sa ne luam Megane II ne-a placut mult Peugeot 307 si atata l-am analizat si rascercetat pana a aparut Megane II dupa care ne-am hotarat. Si Mazda e frumoasa si daca nu ma insel, masina anului in Romania in 2003 a fost un model mai mic si dragut de la Toyota. Oricum ideea e, asa cum au spus si fetele, trebuie sa mergi la dealeri, sa te urci in masini si sa vezi ce alegi nu sa-ti spunem noi aici...
Pupici la toata lumea!

Roxana la mine a fost invers...a "invins" 307!!!

Stiti ce a mai contat la mine?? contactul cu dealerul..ca persoana..am mers la VW (sotul tragea inspre Golf!) si tipul de acolo era super scirbos (probabil am avut ghinion!!!) abia ne-a dat citeva detalii apoi ne-a pus in brate o oferta in care toate modelele erau cu multe optiuni, am vrut sa discutam sa spunem ca nu vrem ca masina sa aiba toate pachetele repective ne-a zis sec ca nu se poate!! Apoi am mers la Eurial unde am nimerit o tipa super amabila ne-am asezat cu ea la calculator si am facut configuratii de masini pina am gasit-o pe cea care ne convenea.
De asemenea la Citroen, la Skoda si Seat au fost amabili ( asa cum ar fi normal), ba chiar de la Citroen ne-au sunat sa mergem la drive test dar eu ma indragostisem deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Diana, cu ochii inchisi mi-as lua acum un Peugeot 307, chiar un 206. Le iubesc sunt asa de frumoase...numai ca nu mai am bani, si asa platesc credit pentru mult disputatul Megane II.
Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Roxana, si mie imi place 206 tare mult, asa grasun si compact, mai ales ca sotu' meu avea un 205 cind eram noi tineri si nebunatici (dehh nostalgie!!). Dar acum avem 2 copii maricei, unde sa intram cu totii in 206?? Prin urmare sufar alaturi de tine platind rate pina in 2008 la 307!!

Altfel daca e sa visez frumos mi-ar place si un Audi A3, sau de ce nu kiar A6!!

O chestie haioasa pe care am citit-o demult: profilul psihologic al posesorului de masina frantuzeasca, cica sintem snobi si consideram Franta cea mai minunata tara.

Mergi la inceput