Se da bonus inca un salariu pt. nastere?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinad spune:

Voiam sa va multumesc pt ca datorita acestui forum am putut primi si eu bonusul pt bebe.

Si cazul meu, ca sa incurajez pe toata lumea e simplu:
-Copiat cerere BIIIINE documentata (adica cu toate legile) de pe forumul Desprecopii si trimis la firma-mama de la Bucuresti prin Prioripost (ca sa fiu sigura ca ajunge), fara telefoane in prealabil, fara intrebari, fara comentarii si mai ales foarte politicos si fara agresivitate!! Tot atunci am trimis si cererea pt intrare in CIC.
- Am primit banii toti (adica inclusiv bonusul) fara adrese de raspuns si fara explicatii.
Scurt si cuprinzator!! Cred (de fapt sunt convinsa) ca am fost prima mamica din firma care a primit asa ceva:) Am facut inceput bun!
Mentionez ca firma nu e bogata si are obiceiul sa se zgarceasca din orice. Probabil i-a impresionat cererea bine documentata :))

Intre timp, am mai sfatuit si alte prietene, si deocamdata una dintre ele a primit acelasi bonus (firma mare in Arad) doar ca insotit de o adresa ffff politicoasa de raspuns.

Cam asta despre noi, am cateva prietene angajate in sanatate si sunt curioasa cum decurg treburile pe acolo...

Mult succes mamici!! Nu descurajati, pana la urma legile se aplica!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana78 spune:

Daca firma are din iulie 2004 un act aditional in care se prevede acordarea unui bonus pt. angajatele care nasc un copil ... in ce masura o prietena de a mea poate solicita acordarea bonusului pt. nastere dat fiind ca a nascut in decembrie 2003.
Mentionez ca , conducerea firmei nu a vrut sa-i acorde acest bonus, invocandu-i motivul ca doar persoanele care au nascut din iulie au dreptul la acest bonus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by mariana78

Daca firma are din iulie 2004 un act aditional in care se prevede acordarea unui bonus pt. angajatele care nasc un copil ... in ce masura o prietena de a mea poate solicita acordarea bonusului pt. nastere dat fiind ca a nascut in decembrie 2003.
Mentionez ca , conducerea firmei nu a vrut sa-i acorde acest bonus, invocandu-i motivul ca doar persoanele care au nascut din iulie au dreptul la acest bonus.

Consider ca solutia firmei este cea corecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Buna ziua!
Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu o informatie. Sunt insarcinata in 21 de saptamani; voi naste in luna martie 2005. Am auzit tot felul de zvonuri referitoare la suma ce va fi platita de catre stat drept indemnizatie de maternitate (dupa cele 126 de zile). Stiu ca in prezent suma este fixa (6,5 mil. pe luna, parca) indiferent de salariul proaspetei mamici. In presa am citit ca suma va fi 9 milioane pe luna, iar de curand am auzit zvonuri cum ca s-ar face 12 mil. pe luna. Intrebarea mea este: unde as putea sa verific care este suma reala ce se va da din 2005? Am incercat pe Internet, dar cred ca nu ma pricep sa caut... Gasesc tot legile cu 85% din salariu, cele vechi...
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Scuze, am postat mesajul unde nu trebuia. Abia acum am realizat! As aprecia insa un raspuns , chiar si asa
Multumesc din nou,
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Orice raspuns ar fi o speculatie deci nu isi are sensul. Oficial deocamdata este ceea ce stiti.

Mergi la inceput