Se da bonus inca un salariu pt. nastere?
Raspunsuri - Pagina 14
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Astazi se face o luna de cand am depus cererea si nu am primit nici un raspuns oficial.Stiu ca e o lege care spune ca in cazul in care trece o luna fara raspuns cererea se considera aprobata.
Va rog ajutati-ma pentru ca nu stiu ce sa fac in continuare:care e legea, cum ar trebiu sa formulez o noua adresa in care sa le aduc la cunostinta ca eu consider aprobat salariul?
oana
ORDONANTA DE URGENTA nr.27 din 18 aprilie 2003 privind procedura aprobării tacite, publicata in MOf 291/2003, aprobata prin Legea 486/2003, MOf 827/2003.
Totusi, in cazul tau nu este aplicabila.
georgescu oana spune:
Liviu multumesc de raspuns insa as dori sa stiu de ce in cazul meu nu este aplicabila?
oana
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Liviu multumesc de raspuns insa as dori sa stiu de ce in cazul meu nu este aplicabila?
oana
Procedura aprobarii tacite reprezinta o modalitate alternativa de emitere sau reinnoire a autorizatiilor de catre autoritatile administratiei publice.
dadi_t spune:
As avea o intrebare: <E cineva care a luat salariu bonus si lucreaza in sanatate(bugetari)?> Eu n-am primit inca raspuns la a doua cerere si instinctul imi spune ca nu se aproba, desi mi s-a confirmat verbal ca legal am dreptul la salariul bonus.
dady+anduta(8ani)+bibi(3si1/2luni)
roxana1974 spune:
Am fost extrem de diplomata...dupa care am fost acuzata ca fac pe mica sindicalista, m-i s-a scos pe nas faptul ca firma ofera multe alte beneficii pe care "prietenele" mele nu le au la firmele unde lucreaza, dupa care am fost intrebata subtil daca mai vreau sa ma intorc la acelasi loc de munca dupa ce vin din postnatal...Cre ca nu ma lupt...n-am suficiente resurse si "ai mei" sunt prea mari si tari asa ca...ingros randurile celor care o lasa balta.
carrie spune:
roxana de ce te lasi mai?ai doi ani de zile sa te gandesti daca mai vrei la ei , nu?in fine, nu ma bag tu stii mai bine situatia si stim si in \cluj cum e cu joburile dar imi pare rau sa fii lezata de dreptul tau.
eu mai astept da nu renunt...lucrezi cumva intr-o banca?pentru ca acolo stiu cazuri de amenintari de acest gen...
pupicei
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
SimonaR spune:
Roxana, zi-le ca "prietenele" tale au si ele multe alte beneficii pe la firmele la care lucreaza (tichete de masa, abonamente sportive, asistenta medicala, masini de servici, telefoane mobile) si cu toate astea firmele respective stiu sa si respecte legea, si nu le scot ochii salariatilor sai cu beneficiile alea, fiindca alea sint considerate ca ceva absolut normal, programe de fidelizare a personalului, nicidecum niste favoruri pentru care trebuie sa le pupi talpile.
mariana78 spune:
... Dupa indelungi deliberari, discutii si "parlamentari" - si ca raspuns la cererea scrisa - am primit si eu bonusul pt. nastere !!!!
Va multumesc foarte mult pt. informatii pt. ca de pe acest site am stiut care-mi sunt drepturile !!
butterfly spune:
As vrea si eu sa solicit acest bonus, am nascut in urma cu 2 saptamini.
La sfirsitul lunii mai s-a semnat contractul colectiv de munca la nivel national pe 2004. Pot sa-l citez, contine aceleasi clauze? A fost publicat in Monitorul Oficial sau nu este inca in vigoare?
Trebuie sa fac solicitarea intr-un anumit interval de timp de la nastere?
Pina la urma stiti sa fi beneficiat vreun salariat bugetar din sistemul sanitar de acest bonus? Am vazut intrebarea pusa pe pagina anterioara si ma intereseaza raspunsul.
Multumesc anticipat!
liviu`s spune:
quote:
Originally posted by butterfly
As vrea si eu sa solicit acest bonus, am nascut in urma cu 2 saptamini.
La sfirsitul lunii mai s-a semnat contractul colectiv de munca la nivel national pe 2004. Pot sa-l citez, contine aceleasi clauze? A fost publicat in Monitorul Oficial sau nu este inca in vigoare?
Trebuie sa fac solicitarea intr-un anumit interval de timp de la nastere?
Pina la urma stiti sa fi beneficiat vreun salariat bugetar din sistemul sanitar de acest bonus? Am vazut intrebarea pusa pe pagina anterioara si ma intereseaza raspunsul.
Multumesc anticipat!
Din informatiile mele, Contractul Colectiv de Munca la nivel national pe anul 2004 a fost semnat pe data de 19 mai 2004. Nu stiu insa sa se fi publicat in Monitorul Oficial Partea a VI-a.