pt fetele din canada,......help!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

multumesc foarte mult.o sa incerc sa mai caut.toata ziua am sunat azi si nu am gasit numai la 1300$..e prea mult pt ei...asa ca mai caut sa vad daca gasesc ceva mai ieftin.daca mai stiti careva astept sa imi scrietimona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Simona, in adresa data de masha s-a strecurat o virgula la sfarsit, de aceea nu merge cu click direct pe link.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor.....m-ati salvat.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Simona, preturile sunt cam aceleasi la toti (diferente de max 50 CAD).
Eu de obicei cumpar de la Maria Globe Tours.
Despre pretul de 1300 CAD in iunie, cam astea-s preturile, nu cred ca vei gasi ceva mai jos de 1100 - 1200 CAD. Este sezon si fata de martie, biletele sunt mai scumpe cu aprox 300 CAD.

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor...raman datoare.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadarla spune:

In toate calatoriile mele, am aflat ca de multe ori e mai ieftin sa iei direct biletele decit sa mergi printr-o agentie (te mai incaseaza is ei comisionul lor). Eu si sotul meu mergeme de obicei pe
travelocity.com sau orbitz.com; au preturi bune si uneori chiar si preturi speciale. Incearca ca nu te costa o intrebare.

Mergi la inceput

fetelor de ma credeti am sunat disperata la toate companiile romanesti de telefoane din toata canada...sa stii ca sunt atit de scumpe ca nu iti dai seama..am incerca la companie canadiana si am gasit mai ieftine....romani vinde biletele intre1120-1300$,iar canadieni intre 1000-1080...eu am gasit biletele cu 1040$canadieni.asa ca daca mergeti in romania nu va cumparati de la firme romanesti biletele,incercati prin firme canadiene.mona78

Mergi la inceput