Harry Potter la spalat
Se gaseste undeva pe internet de citit Harry Potter ,ultimul volum?
L-am cumparat ,am citit aproape trei sferturi din el si apoi fiica mea(2 ani)a pus cartea la spalat in masina de spalat.Am descoperit la sfarsitul programului.Pana sa scot alti 500 de mii sa o cumpar din nou,pot citi undeva pe internet ultimile capitole ,sa nu mor de curiozitate?
Dia si bebe Rucsi
Raspunsuri
MirelaV spune:
nu stiu unde poti citi tu cartea online (cred k e prea curand ptr asta) dar nu m-am putut abtine sa nu rad cand am citit cum Rucsi l-a spalat pe harry potter..poate necesita
MirelaV
adi69 spune:
Da ...a fost haioasa faza...dar sa ma fi vazut cum citeam din ce a mai ramas intreg...Cum cartea este destul de groasa,au ramas intregi paginile din mijloc,dar ude ,lipicioase si ferfenitite spre coperti(care nu mai erau ...)Am pus caramida de cea a mai ramas din carte pe un taburet de lemn ,taburetul sub nas si la fiecare intors de fila ma chinuiam cu unghiutele sa desfac paginile fara sa le rup...
Si repede repede.cum aveam un picut de timp liber fugeam la carte sa nu care cumva se se usuce si sa nu o mai pot"rasfoi".
Se distra sotul meu de minune...
Dia si bebe Rucsi
casi spune:
eu citesc acum ultimul volum.....daca te intereseaza o sa-ti povestesc dupa ce-l termin...
AC spune:
Dia...Rucsi e o dulce. Te si vedeam cu nasul intre foi umede bine spalate. Eu am citit ultimul volum asa ca daca vrei ma asociez si eu la povestit continutul PM sau postat.
Nazdravanele astea mici !
Anne-Sarah si mamica sa Andreea
MirelaV spune:
hahahah..mi te si imaginez cu taburetu' in fata si cu unghiile printre foi ude..
MirelaV
adi69 spune:
Mersi fetelor...macar asa in mare ce s-a mai intamplat...Am citit pana la capitolul in care Dumbledore i-a explicat lui Harry despre profetie..
A fost haioasa faza...si acum mai rade sotul de mine cand aducem vorba despre spalat haine sau despre lecturi...
Dia si bebe Rucsi
crisia spune:
Eu am gasit cartile in engleza pe DC++. Daca intereseaza pe cineva pot sa le aduc.
Pupici, Crisia
Poze cu bebitza mea:
http://community.webshots.com/user/littleelda
Freia spune:
uff.... nu ma pot abtine sa nu rad... eu am pus cartile bine, pana se face mai mare...
Freia si bebe Alexa
http://community.webshots.com/user/freia_ro
Andrada spune:
quote:
Originally posted by adi69
Da ...a fost haioasa faza...dar sa ma fi vazut cum citeam din ce a mai ramas intreg...Cum cartea este destul de groasa,au ramas intregi paginile din mijloc,dar ude ,lipicioase si ferfenitite spre coperti(care nu mai erau ...)Am pus caramida de cea a mai ramas din carte pe un taburet de lemn ,taburetul sub nas si la fiecare intors de fila ma chinuiam cu unghiutele sa desfac paginile fara sa le rup...
Si repede repede.cum aveam un picut de timp liber fugeam la carte sa nu care cumva se se usuce si sa nu o mai pot"rasfoi".
Se distra sotul meu de minune...
Dia si bebe Rucsi
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele