maternitatea Polizu?

maternitatea Polizu? | Autor: MihaelaT

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spuneti cum este maternitatea Polizu,cum se poarta salariatele de acolo?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oneandreea spune:

si eu as dori sa shtiu cum e pe la Polizu.Voi naste curand acolo.
Andreea 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

Prietenele mele au nascut la Polizu cu Magda Petrache.
Una din ele a nascut in februarie anul acesta si am stat cu ea la nastere. Deci, as putea spune cum arata sala de nasteri. Este compartimentata, fiecare pat de nastere e in cate o camera, lucru care mi s-a parut f. bun. Copii stau la neonatologie o zi apoi sunt adusi la salon/rezerva mamei (prietenele mele n-au fost prea incantate, una din ele a fost cezariana). N-am vizionat decat rezerve. Sunt OK, cu WC, 2 pers. in camera. Exista si o rezerva platita cu TV in camera. Viitorii tatici asteapta nasterea in fata usilor, li se arata BBele, sunt anuntati de o asistenta.
Sarcina usoara si nastere usoara !
Pot sa adauga ca prietena mea a nascut vaginal un pelvian micut cu epidurala. Ne-am imbracat amandoua cu halate si papuci si ne-au cazat intr-una din camerele de nascut. Adica eu doar ca insotitor. In camera exista masa de nascut, o chiuveta si un alt pat pe care se desfasoara travaliul. Prietena mea era monitorizata, eu ii citeam ce scrie pe hartia monitorului, si ne tineam de bancuri. Am iesit cand i s-a facut control de dilatatie si epidurala. Am mai stat de vorba si ... sus pe masa. Eu cu camera de pozat asteptat sa se incarce. Am prins exact momentul cand l-au scos pe BB, am facut multe poze, au asteptat sa fac poza cand i-au taiat cordonul ... prietena mea n-a scos un sunet, s-a scremut de 3 ori si gata. Zice ca n-a simtit nimic. Oricum ii ardea de glume cu mine in timpul asta, deci o cred. Totul s-a terminat cu cusutul ... care a durat ... intr-o atmosfera de hahaieli, s-au alaturat si anestezistul si cealalta doctorita .... ca sa se amuze si ei. Pare incredibil ... da' ne-am distrat ....
Deci, o sa fie bine !
mama L

Mergi la inceput