Care este cel mai bun program antivirus?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen2004 spune:

Buna tuturor....din proprie experienta consider ca tot AVG-ul este cel mai bun...am avut si Norton-ul(care in clipa cand mia gasit un virus mai puternis mi-a blocat tot calculatorul si nu ma lasa sa deschid pagina de explorer)..am avut si PC-Cillin-care nu mi sa parut foarte stralucit,si acum am McAffe de la un prieten care tot asha nu sunt foarte impersionata de el si ma tot gandesc de o vreme incoa sa pun iar AVG-ul...
Bafta la anti-virusi

Don't worry,be happy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu am avut instalat Nortonul dar ma enerva ca se deschidea tare greu calculatorul. La insistentele unor prieteni am instalat Panda. Imi placea ca actualiza zilnic colectia de semnaturi. Intr-o zi cand am vrut sa descarc un fisier m-a avertizat ca a anihilat un virus. Toate bune, am renuntat sa descarc. Cnad am scanat, m-a avertizat ca a gasit un virus si l-a redenumit ca sa nu il deschid accidental. Din acest motiv nici nu il gasesc ca sa il sterg si nici el nu imi ofera optiunea asta. Bun. Am dezinstalat Panda si am reinstalat Norton. Actualizez colectia de virusi si scanez. Surpriza: imi gaseste 2 virusi de data asta, altii decat cel semnalizat de Panda, iar pe acesta din urma nu il detecteaza. Amandoua programele imi zic ca sistemul e OK, ca au anihilat virusii, dar eu nu mai am incredere in nici unul. Chiar nici nu cred ca am scapat de virusi pentru ca am niste "inghetari" ale imaginn la filme si jocuri. Nu stiu care e cel mai bun, dar astea pe care le-am incercat m-au cam dezamagit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Eu am incercat cu Norton, McAffe insa nu m-au ajutat cu nimic dupa care am instalat Panda , acesta a mers bine citeva zile dupa care mi-a intrat un virus ce mi-a afectat propiul panda. De citva timp bun am instalat Kasparski ,pot sa va spun ca merge de minune. Se actualizeaza singur,iti da informatii despre virusi noi etc... Nu m-a costat nimic gratis pina in anul 2007.In rest firewall e de windows .Cred ca sint bine protejata sau cel putin incerc sa fiu tinind in cont ca windows xp este cel mai atacat.Ce computer aveti voi? Eu am un intel pentium 4 de 3,6 GHz,1GB de Ram Windows XP Home Edition

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela spune:

Eu merg cu avast.com Pana acu nu a dat rateuri. Sunt precaut si in spatele unui Router cu NAT (hai sa-i zicem firewall). Si am prostul obicei sa bantui prin internet si sa downloadez diverse...

Sanatate ... computeristica !

Mergi la inceput