medici pediatri

Fetelor ,
Va propun , sa listati medicii pediatri care v-au plakut, bineinteles in functie de rezultatele pe care le au copilasii vostri.
De asemenea puteti lista si cum ii poti contacta(numere de telefon, etc)si zona in care se afla cabinetele lor sau locuintle lor. Ne-ar fi de folos cand am avea nevoie de un pediatru, de prin zona
BUCURESTI
Budimex
Stanciu Adrian / Ioana77(1)
Medicover Grozovici(langa spitalul Colentina)
Calapod Liliana 2122155/ liliana csaki,petruta(1)
Stanescu Denis/ bubi,roxanica-mamica(1)
Medicover - Plevnei
Cristea Cosmina/ qsar(1)
Policlinica de copii(?pe Stefan cel Mare)
Bulbuc Aurora 0722 47 64 64 / Jeff,bibi(1)
Policlinica de copii Bujoreni(Drumul Taberei)
Gheorghita Mare Veronica / Andreutza(1)
Policlinica Speranta (Drumul Taberei)
Georgescu Mihail/ Luizax(1)
Policlinica Titan
Dinulescu George/ emaxx(1)
Polizu
Radu Mihaela/ helbi,bibi(1)
Iasi
Dispensar CUG
Isopel Geovanina/ anna-maria(1)
Raspunsuri

Ioana77 spune:
Dl Dr Stanciu Adrian - spitalui Budimex;
Este un excelent profesionist;
Ioana, YANN & PHILIP

Jeff spune:
Buna fetelor,
Eu am dus-o pe Anna la mai multi medici in primele 2 luni de viata.
Am nimerit-o tare prost: neonatologul (o ea)de la Municipal, cu mari pretentii, m-a uscat de bani: pentru ca am chemat-o sa-mi vada copilul acasa, nu a facut mare lucru, am adus-o cu masina la noi, mi-a cerut in 2001 600.000 lei ! Poate vi se pare putin, mie nu mi s-a parut.
Apoi pt ca mi-era greu sa bat orasul cu copilul dupa mine (sotul meu lucreaza pana tarziu) am mers in Tineretului la o doctorita de copii de la policlinica de cartier din Drumea Radulescu. Nu numai ca stia de 10 ori mai putine lucruri decat asistenta ei, dar nu imi dadea nici un fel de vitamine, calciu, etc.
In final, am ajuns la o doctorita recomandata de o asistenta (careia i-a salvat copilul de la moarte - a ajuns cu el in blocaj renal)care s-a dovedit extraordinara. Este vorba de Dr. Aurora Bulbuc, un om extraordinar, care nu se uita daca ai sau nu bani, care are tot timpul grija sa-ti dea pentru copil chiar medicamente in plus pentru orice eventualitate, si care iubeste la nebunie copiii. Mergem la dansa seara tarziu, are cabinet si acasa undeva pe la Hala Traian.
Altfel, o puteti gasi la policlinica de copii de pe Stefan cel Mare.
Sanatate,
Melania
melania

oneandreea spune:
Melania,
Poate ai mai multe detalii despre doamna doctor de la policlinica de copii de pe stafan cel mare, un numar de telefon, o adresa - de la Hala traian si eu , una nu shtiu unde este aceasta clinica pentru copii de pe stafan cel Mare. Imi poti spune mai multe.
Multumesc
Andreea

liliana csaki spune:
Noi mergem la Medicover Grozovici(langa spitalul Colentina) la d-na dr. Liliana Calapod.Cred ca e un dr. foarte bun, atenta si deosebit de rabdatoare cu copiii.Tel.2122155
http://community.webshots.com/user/lilianacsaki

Jeff spune:
Doamna doctor Aurora Bulbuc, tel: 210 56 80 cabinet (Stefan cel Mare - super aglomerat) sau 0722 47 64 64 (acasa este mai putin aglomerat dar este, in schimb atmosfera este placuta si calda).
Melania si Anna Luciana - azi 3 ani !!!!
melania

Andreutza spune:
Mititelul nostru dulce este inscris la doamna doctor Gheorghita Mare Veronica de la Policlinica de copii Bujoreni(Dr Taberei) care ne-a fost recomandata de cineva. Ne-am inteles f bine, a venit acasa pana la 1 an sau daca a fost cazul, ne-a prescris minimul necesar de medicamente, nu a abuzat nici de vitamine sau alte suplimente(nu le recomanda decat daca copilul este in urma sau dupa analize), a raspuns mereu prompt chemarii noastre si a avut mereu dreptate.
In plus, nu a cerut niciodata nimic si s-a purtat la fel chiar daca am avut sau nu sa-i dam ceva. Este finuta si copiii o plac f mult(fimiu e lesinat dupa ea).
Cu drag,

qsar spune:
Noi mergem la dr. Cosmina Cristea (Medicover - Plevnei). Este draguta foc, blanda... si-l iubeste pe Dinu. Nu stiu cum se poarta cu ceilalti copilasi, insa cand ne ducem noi acolo il ia pe Dinu in brate si-l giugiuleste, si-l plimba de manuta prin cabinet.
Q

Luizax spune:
Dr. Mihail Georgescu - Policlinica Speranta dr. taberei)- superdoktor :o))))
Luizax - karkotash shef!

bibi spune:
si noi tot la Aurora Bulbuc. Iubeste copii, atmosfera e super, da medicamente si lapte la tot cartieru`, dar mie personal mi se pare ca e cam aglomerata si uneori cam da rasol. E drept ca alta mai buna n-am gasit.
Si mai stiu si ca dr. Radu Mihaela de la Polizu e super. Eu am nascut acolo si a fost suficient sa o vad de doua ori cat l-a controlat pe David ca sa ma conving.