Scoli cu predare in limba germana

Scoli cu predare in limba germana | Autor: MI

Link direct la acest mesaj

Fiul nostru este inca la gradinita, dar timpul trece si noi nu gasim nici o scoala unde sa se predea limba germana sau, (cazul ideal) cursurile sa fie in limba germana si in care sa gasesti un ambient placut copilului in primul rand.
Daca cineva cunoaste vreo astfel de scoala, il rog frumos sa mi-o descrie si mie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Cand eram eu mica, aveam un vecin care era la o scoala germana. Asta era pe undeva pe strada Tunari, zona Stefan cel Mara.(asta e in Bucuresti, nu ai specificat din ce oras esti). acum nu stiu daca mai exista, dar cred ca da. Mai multe amanunte nu stiu sa-ti dau, dar e imposibil sa nu dai de ea, daca mai exista.

Laura, mama lui Andrei

http://community.webshots.com/user/tcatlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Exista si sc. germana, este situata undeva in zona Piata Romana, chiar langa Liceul german.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Scoala germana este chiar in cadrul lic. german si este de stat. Este undeva intre Dorobanti si Pta Romana pe str Cihoschi. Undeva cam in spatele ASE-ului, cladirea situata vis-a-vis de Pizza Hut.

ingeras

Mergi la inceput