Mamici din Arad...? (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cristina,Dragos a mancat pe la 19,30 o farfurioara cu ciorbita(ii pun si bucatele de paine in ea),dar nu conteaza ce mananca seara,cand se culca portia de lapte e sfanta.Cred ca ti-am mai zis ca bea mult lapte.Mananca si mancare,dar nu tot ce-i dau,eu as vrea sa manance mancare mai multa.Seara ii mai dau si eu cereale cu lapte,iaurt de fructe,paine cu unt si cu cascaval sau cu branza topita...

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Buna fetelor!
Dupa cum ati vazut temele mi le-am facut, sunt un copil cuminte!
La medic a fost bine cu exceptia faptului ca nenea doctorul a zis ca mare mirare daca mai rezist sa duc sarcina inca 2 saptamani...zicea ca nu crede ca ne vom mai intalni la cabinet ci doar la spital....mi-e tare groaza!!!!!!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Claudelu, curaj ca n-o fi chiar asa de rau.Gindeste pozitiv sa nu fii incordata si ai sa vezi ca o sa nasti usor.
Te

Mergi la inceput

Clau las' ca scapi tu si atunci cine-o fi ca tine.Bucura-te ca scapi mai repede.
Ce mai faceti fetelor?
V-a placut timpul azi? Eu am stat cu Dragos afara,dar numai la soare e placut ca in rest e chiar rece.

alina

Mergi la inceput

Alina tu si Clau trebuie sa va incurajati una pe alta si noi care am nascut va incurajam pe amandoua.
Va doresc sa nasteti usor si fara nici o problema.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica fetele!
Am fost si eu azi putin la plimbare dar ai dreptate Alina M ca e intradevar frigut afara...si eu m-am cam inselat cand am vazut soarele pe cer m-am imbracat mai usor si sincer ca mi-a fost tare frig...au anuntat la TV ca aprilie e greos, iar in mai vor fi temp de peste 30 de grade...
Am fost prin piata Mihai Viteazu si am vrut sa iau ceva flori ptr.8 martie... flori la ghiveci - Primule- is tare dragute si sunt si ieftine ca acum altceva nu ne permitem sa cumparam...numai ceva ieftin...sunt la 40.000 ghiveciul...
Eu nu mai pot dormi noaptea, iar ziua as dormi ca un "burete"...ca si acum ma duc sa trag un somnic ca-mi pica ochii in gura...si eu ca micutii vostri, dormim de amiaza...
Va pup si sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Pe aici e tot frig ninge f. tare si eu ma gandesc
la luna mai cand or fi 30°...
Clau fi barbata ca i-ti tinem si noi pumnii sa fie
bine ,ai vazut si Gabi ce usor a nascut?Si puiul ei
a avut aproape 4 kg.la nastere .

Mergi la inceput

Deci in aprilie va fi iarna si in mai,vara.V-am zis eu ca s-au dereglat anotimpurile.
Clau,tu ai inversat ziua cu noaptea? Vezi poate face si bb la fel,stii ca sunt copilasi mici care inverseaza ziua cu noaptea.

Anto,poate voi prindeti 2 anotimpuri cand veniti in RO!

Cristina,n-ai aparut azi pe la noi.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anto..Bubu a avut 4 kile fara 10 grame..deci pot spune c-a avut 4 kile ce mai sunt 10 grame, nu???
Clau..profita si emrgi mult pe jos acum in ultima perioada.pe mine m-a ajutat foarte foarte mult mersul pe jos(sunt si mai plimbareata de fel, deh) si s-au mirat si medicii ca prima nastere si atat de repede s-a intamplat totul.Fruntea sus ca trebuie sa fie bine.Ai tinut minunea atatea luni in burtica, ce mai conteaza inca putin???(zic eu ca si eu muream de nerabdare).dar sa stii ca mai am tendinta sa mangai burtica dar Bubu e aici

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Si eu cred ca miscarea multa ajuta la nastere ,tu chiar ai fost f. activa Gabi si ti-ai si revenit extrem de repede dupa nastere ,da`ce frica -ti era si tie....,sunt curioasa cum esti acum fara burtica cu vremea asta nu am mai apucat sa vin .Cand vine maica-ta ?
Nu stiu daca apuc caldura in Romania ca eu pe 2 plec si pe 10 se pare ca trebuie sa ne reintoarcem .Cred ca prind doar frigul .
Alina ,baietelul tau cati ani are?

Mergi la inceput