Endocrinologi in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
laura miu spune:
..puteti sa-mi spuneti si mie de ce aveti o parere proasta despre dr Soare, ca eu am auzit ca a facut numai minuni..
sigur ca la orice dr. parerile sunt impartite si este normal, nu au cum sa vindece pe toata lumea la fel..
..dar ma interesa ce anume a facut sau mai degraba ce nu a facut!
ptr ca eu tocami l-am reomandat ca medic la subiectul Tratament homeopat, eu nu am fost la el ca momentan am luat tratament homeopat si vreau sa termin pe partea asta dar am de gand sa merg si la el..
mercic si pupici
ah!..vroiam sa va intreb daca la endocrinolog iti da tot un pomelnic de analize de facut?
ilenya spune:
Dar de dr. ADINA GHIMIGEAN ati auzit ceva ? Referinte?
Eu am citit mai demult un articol scris de ea legat de infertilitate, mi-a recomandat-o un alt endocrinolog, dar inca nu am fost la ea. E la Parhon, dar are si cabinet particular.
Ilenya
ana24 spune:
Si eu am fost cu ceva timp in urma la aceasta clinica....la dr. Coculescu. Nu vreau sa ii fac "publicitate" dar eu am fost foarte deceptionata!
In ciudat faptului ca am asteptat 2 ore in plus, chiar daca aveam programare, ca raspuns la problema pe care o aveam, mi-a spus ca este posibil sa am tumoare pe hipofiza, asta inainte sa fac analize, scanner, etc. Nu stiu cum si-a dat seama doar privindu-ma si discutand 5 min. cu mine?!?
Am iesit plangand, aceasta fraza mi-a marcat 3 ani, pana saptamana trecuta cand am facut un IRM (un fel de scanner dar care foloseste rezonanta magnatica-spun IRM pentru ca eu traiesc in Franta si aici asa se numeste, in Romania cred ca se spune RMN). Este totusi cel mai performant la ora actuala cred, cu imagini 3D si rezultatul a fost OK. Nu am absolut nimic la hipofiza. Am renascut in ziua aceea si regret ziua in care am intrat in cabinetul acestui medic. Poate ca este renumit si medic bun, dar in cazul meu a dat-o in bara!
Multa sanatate tuturor
Ana