Endocrinologi in Bucuresti

Endocrinologi in Bucuresti | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Sotul meu are oligoaspermie hormonala .Dorim sa mergem la un dr endocrinolog bun .Exceptie dr Soare in care nu am incredere.

Gabi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

... Profesor Dr.Coculescu de la Medsana sau il mai poti gasi la Parhon.Este un medic foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabi...eu am fost la dr RANETTI la Medicover..e excelent ac dr endocrinolog..il gasesti si la spt MILITAR>>

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Pentru consultatii la acesti doctori presupun ca trebuie programare !?!? Nu?

Mergi la inceput

Da ,la Ranetti trebuie programare...suni la Medicover...nu dureaza mult programarea ..cred ca 4-5 zile...cel putin atat a durat la mine..

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

De Dr Ranetti am mai auzit discutii pe forum.Are ceva reusite?De Prof.Coculescu nu stiu nimic.Ce stii de el?Cu cat timp inainte trebuie sa ne programam?Asta ca saa nu schimb Clinica si sa merg la Medsana.

Gabi.

Mergi la inceput

GABi..sotul a fost la Medsana la dr Iliescu....o singura data s-a dus...ca a doua oara nu avea rost sa se mai duca la el...arunca banii degeaba la consultatiile lui...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

...eu am auzit de dr. Coculescu ca este foarte bun,multa lume merge la el, de asta e si foarte ocupat....am inteles ca se face programare cu o luna inainte iar o consultatie la el este 600.000.Il mai poti gasi la Parhon ca sa ajungi mai repede la el,dar nu stiu exact cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betilina spune:

Gabi, prof. Coculescu este un medic f bun. Are multe carti scrise, multe titluri obtinute pe afara, colaborari cu multe universitati straine, are mereu plecari la diferite conferinte internationale, este recunosc afara ca fiind un medic f bun. Intr-un cuvant este un bun profesionist. Dar singurul inconvenient este ca e f ocupat, faci programare cu o luna inainte. Acum depinde de tine ce vrei, un consult mai rapid sau poti sa mai astepti pana prinzi programare. Eu am fost cu sora mea la el si la Parhon si la MEDSANA, si pot spune ca am fost f multumiti. I-a facut consultatie si a trimis-o de urgenta la operatie si acum dupa 2 ani este ok.

Betina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Va multumesc foarte mult pt raspunsuri.O sa ma programez la Medsanaa la prof Coculescu.Se ocupa si de barbati,nu?Problema este la sotul meu nu la mine.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

am fost eu la sanador la dr mircea popa .Am stat 3 saptamani in Bucuresti ca sa imi vada analizele .Dupa toiate astea mi-a prescris spironolactona si eu constiincioasa am inceput sa tin tratamentul .Candf ma uit pe prospect ce sa vad .E un simplu diuretic .DeCI LA SANADOR NU .e BATAIE DE JOC .iTI IAU BANII SI NU ITI SPUN MAI NIMC

Mergi la inceput