Pentru album:pe pagina principala a forumului(in josul paginii) intri pe "Desprecopii.com:Albumul de poze al membrilor",apoi "editeaza albumul tau","pune poza pe server" si de-acolo cred ca te descurci ("browse" fotografiile pe care le vrei din pc-ul tau).Poti pune 6 fotografii,care sa nu depaseasca 30kb fiecare.
Succes!
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica
Iti multumesc mult de tot.Pozele sunt deja puse.
Nu stiu cu cine pot discuta la administratie, pentru ca am o problema: la profilul meu scrie ca as avea doar 13 ani.
Bebe Alex si mamica lui.
alexandrueduard, in momentul in care esti logat, cauta in partea de sus a paginii(Toate forumurile | Profil personal | Vreau sa devin membru | Subiecte active | Sondaje Actuale | Membri | Mesaje private | Cautare | Chat) Aici, dai un clic pe "Profil personal"si ti se va deschide o pagina unde ti se va cere sa introduci parola ta,dupa care o sa ti se deschida o alta pagina in care o sa gasesti profilul tau si poti sa modifici orice doresti(fi atenta cind alegi data nasteri din calendar).Sper sa iti fie de folos.
ana si bb sandra(23.10.2003)
Magdalena,teoretic modificarea se face pe loc;cand o faci tu.Practic este o eroare in program si mai multi membri au varsta de 13 ani..nu-i desprecopii aici?.Bucura-te si tu de copilarie in continuare!
Mai incearca sa mai schimbi la profil,poate-o sa mearga pan' la urma...
Irina,Vevica-mica & margicu'din burtica