PRINCIPIILE FENG SHUI
Raspunsuri - Pagina 17
elena_ltd spune:
Uf, ce bine ca n-a ajuns la gunoi. fetelor, e perioada de vacanta si cred ca din acest motiv subiectul a ramas pe tusa o vreme. Eu recunosc ca am lasat-o mai moale, dar revin cu forte noi.
Salut toate fengshuistele si sper sa vorbim cat mai curand!
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Irimell spune:
E super interesant topicul, chiar ca era pacat sa stea la gunoi. Eu abia acum l-am descoperit si tot citesc la el si il gasesc minunat...
Laura e super site-ul tau...M-am mai lamurit si eu cu citeva chestii la care ramasesem in ceata...Citeva din muuulte altele...hihihi...
Ciuf, nu pot sa intru pe site-ul dat de tine...poti sa ma ajuti cumva? Plizzz!
Sanatate si de toate,
Irimell
conchita spune:
Multumim Marius ca nu ne-ai lasat la greu. eu luasem o pauza, ca iarasi s-a amanat terminarea casei cu o luna, deci inca n-am ce sa scriu. numa ca as muri fara ajutorul vostru peste o luna. cine le stie mai bine decat voi?
Authority Zero
Victoria spune:
hehehe, eu m-am documentat serios, si omu meu mai mult ca mine ( e deja expert..)Deci: ne-am luat mici statuete cu broasca testoasa, dragon, broasca cu 3 picioare ( care sta langa usa asa cum scrie la carte si ma sperii de cate ori o vad)si mici Buddha in diverse posturi (fiecare cu o semnificatie..) Mi-am optimizat zona dorita cu cristale atarnate de snururi rosii, si pentru succesul casniciei sotul meu a cumparat aseara o pereche de statuete - ratze mandarine - iar sub pat ne-am pus semnul dublei fericiri. (Pt. bucurestence, cartile le-am luat de la Diverta din Mall, si obiectele de la Totem).Pot sa spun ca deja - coincidenta sau nu - suntem foarte incantati ca ni s-a rezolvat problema pe care o aveam....
Mai dati si voi de stire ce ati mai feng-shuit..
V.
veni, vidi, Victorie!
Laura B spune:
Eu inca mai caut o fantana de interior, insa nu am gasit una care sa-mi placa. Anul trecut ma loveam de ele prin toate mall-urile, anul asta- ca un facut- multe magazine au disparut, iar cele care au ramas au numai modele urate!
Am cumparat un glob de cristal transparent pe care l-am asezat pe birou, si unul fatetat pe care l-am atarnat langa una din ferestre.
Dar m-am imbolnavit la magazinele cu cristaluri si pietre semi/pretioase! Era gata-gata sa dau iama in mai multe! Imi plac mult de tot!!! Asta e alta boala...
Laura
peca spune:
fetelor cat de "adevarate" sunt aceste "ornamente feng shui?"....intreb asta fiindca am citit pe un seit....diferentele intre feng-shui vechi si cel modern ...si in amandoua se spunea ca aceste decoratiun sunt doar praf in ochi...si alte ex. pe acolo
am ajuns la un punct...in care citesc - ajung sa ma lamuresc...dau mai departe cu citittul si ma incurc si cu ce ma lamurisem deja...
am gasit aici in satul de langa mine un consultant, am cautat in pagini aurii, si am intrat pe seit-ul lor...dn pacate e in germana...dar daca am timp...am gasit si lucri interesante ..si o sa incer sa traduc si sa postez aici;
dar sa nu va zic...preturile pentru consulana: apartament, birou sau gadina pana in 100m² este 350€ ...oricum nu as apela la unul...fiinca nu sunt char fanatica in acest nou "hobby"
qsar spune:
Subiectul continua la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29209
Multumesc,
Q