Campanie adresata cuplurilor care nupot avea copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Fetelor,
daca va duceti la orice farmacie HelpNet puteti lua o brosura intitulata "Sarcina noastra e sa ramii insarcinata" cu diverse informatii despre tratamente si proceduri sintetizate f. frumos..
Pe coperta au copia unei echografii cu un BB! Nu strica sa o aveti si sa o cititi..

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Eu am luat brosura din Timisoara, de la Farmacia Helpnet de pe str. Gh. Lazar. Intr-adevar, informatii f. utile, prezentate sintetic. Lucruri pe care le mai stiam, dar mi le-a clarificat.
Spune in brosura despre "fertility test" - un test de ovulatie care se face din urina. Tot ce am intalnit eu pe net erau teste de ovulatie din saliva, nu am folosit niciodata de nici unele. Cum o fi acesta? (spune acolo ca determina LH din urina)

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Ioana, testele sunt similare cu cele pt sarcina, dar determina LH, cum spuneai si tu. Eu am folosit unele similare - BoBaBi parca. In fctie de lungimea ciclului incepi sa testezi cu citeva zile inainte de ziua presupusa a ovulatiei, in fiecare zi, tinind seama de faptul ca, o data pozotivat testul (2 liniute), ovulatia va avea loc in urmatoarele 40 de ore (sper sa retin bine) . Mie o asistenta mi-a spus ca e de ajuns sa testez din 2 in 2 zile.

Ilenya

Mergi la inceput