Varstele copiilor nostri
Raspunsuri - Pagina 8
EVA-DATA spune:
printzesa mea are 10ani(07.10.1995) si printzisorul 3ani(08.04.2002)
Eva,Cris si Cristinica
delphi spune:
quote:plingi pe umärul meu!! cä si eu imi caut o norä!!
Originally posted by Ina Stan
Imi vine sa plang! Eu aveam impresia ca sunt inca tanara! Ce sa fac, o sa ma laud de acum ca am "multa experienta". Apropo, poate ar trebui sa-mi caut o nora printre voi!...Deci am un baiat mare, si desigur mi-e tare dor de el, pentru ca a trebuit sa-l las in RO. Si nu stiu cum sa-l aduc aici si nici daca sa-l aduc! Dar timpul le va rezolva pe toate.
Si sa stiti ca de-asta-mi place cu voi..Aveti mereu un raspuns si-un zambet in coltul gurii.
candy24 spune:
Am un baietel de 2 ani si 3 luni care este comoara cea mai de pret a noastra si cred ca asta gandeste fiecare parinte.Nimic nu-ti face viata mai frumoasa decat un copil.Sa ne traiasca !!!!!!!!!!
Inger alb spune:
Noi avem un ingeras de baiat 7/2sapt. la care ne minunam in fiecare secunda,minut,ora,zi,sapt.. si luna! In curand va venisi anul!
irrinaa spune:
Am si eu o fetitza.Iubita mica se numeste Viviana si are acum 6 luni si jumatate(DN 30.09.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irina_ibanescu/my_photos
andora spune:
Si noi avem o gogosica dulce si i se spune "energyser" ca nu sta locului decat cand e fff obosita...6 luni, 1 sapt si 4 zile....
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
hosen spune:
euamde fapt un ingeras superare un an si doua saptamini si e dulce foc o iubesc mai mult decit veata mea
naomi_ioana spune:
Am o fetita scumpa foc,care mi-a schimbat viata si o iubesc neconditionat,se numeste Naomi Ioana si are 10 luni
Viovio spune:
Bianca noastra s-a nascut in decembrie 2004.
Peste 3 zile (22.05.2005),implineste 5 luni.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Mela Pitica spune:
Eu am doua fetite, Maria Andreea 10 ani si opt luni si o zgatiuta, Ioana Gabriela de aproape opt luni. Suntem f.f.f.f.fericiti si eu si sotul meu ca ne-au fost ascultate si avem doi copii minunati.
Mihaela, Maria si Ioana