Inseminare artificiala [IAS] 7
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Crinuta eu luna asta nu mai i-au nimic....pt ca oricum Menogonul are efect..
Iti m-ai aduci aminte in luna aia cand trebuia sa plec la ski? M-am dus la eco, inainte sa plec (cu o luna in urma luasem Menogon) si la eco ce am vazut? Folicul de 23 si endometrul de 9mm..deci super...si m-a bagat pe inseminare...pacat ca....
Prin urmare Menogonul la mine are efect super de abia in a doua luna..
Ma duc saptamana viitoare la ecografie....si oricum de luna urmatoare o sa i-au alt medicament ..ce va hotara dr. Nu renunt eu cu una cu doua..
Oricum m-am hotarat ca daca nu raman in urmatoarele 2-3 luni cu inseminare ..sa trec la FIV urgent.ca nu am de ce sa mai astept!
M-am saturat....deja se face 1an de cand bantui pe forum si de cand i-au medicamente alea alea..nu mai potttt
Dar tot o sa reusesc eu....
AniS
Lali spune:
Anis, draga, frica nu mi-a fost chiar deloc pentru ca stiam dinainte ca inseminarea propriu-zisa nu doare, ba chiar m-am concentrat sa stau calma, senina convinsa fiind ca gandurile pozitive au si ele acolo un rolisor cat de mititel ca sa se intample minunea !
Nici dupa pregnyl nu m-a durut (l-am facut seara, iar IAS a doua zi), deci in acest interval nu m-a durut nimic, dar poate ca de emotii...
In schimb de la o aproape o zi de la IAS si pana azi, adica dupa 7 zile simt ceva, o durere usoara, nedefinita in burtica. Undeva pe forum cred ca am citit ca ar fi normal dupa IAS, sau NU ?
Lali
anis spune:
Fetele,
Mie altceva imi da de gandit. Sangerarea care a aparut in a 20-a zi de ciclu si acre dr zice ca s-a transformat in mensruatie , mai ales ca 2 zile au fost maxime ca volum de scurgere, astazi s-a oprit.
M-a tinut exact 4 zile. Pentru ca azi nu mai am nici o scurgere..
E mult? E putin pentru o menstruatie?
Pe mine de obicei ma tinea asa, prima zi..f putin, a doua zi "inundatie" si dupa aia 4 zile cu scurgeri normale spre terminate in a 5-6 zi..
Sper din tot sufletul ca peste 5 zile cand ar fi trebuit sa apar rusii...sa nu imi vina iar...Dr zice ca nu o sa apara...dar ca luna sta o sa fie de reglare ..
Oricum am duc la eco saptamana viitoare..si voi stii exact ce si cum..daca sunt foliculi ,normal ca fac inseminare..
Voi ce credeti??
AniS
anis spune:
Lali, da intr-adevar te mai doare,,sau mai bine zis simti ca o jena 3-4 zile si dupa inseminare...eu asa simteam de fiecare data..Mai ales a doua zi dupa inseminare..ma simteam tare aiurea...parca aveam mancarici in burta...serios..imi venea sa ma scarpin in interior....nici nu stiu cum sa descrriu senzatia..la fiecare inseminare pe care am facut-o ,la fiecare am simtit asta...
Pai cam la 7 zile de la inseminare ar fi vorba de implantare...ia vezi!!!
Dar am auzit ca uneori, da te doare si mai multe zile...fiecare organism reactioneaza altfel..
Stai cumintica si nu te mai gandi ce si cum..inarmeaza-te peste 10 zile cu un test de sarcina....
Bafta!
Pupici
AniS
aime spune:
Anis, stai linistita draga, pe mine rusii ma tin 3-4 zile si nu mi se pare nici mult nici putin, si in a 2 si a3a zi e innundatieeeee, dupa care seceta...
Lali, daca te doare burtica, poate e semn bun, poate cineva isi cauta locul sau poate l-a si gasit , oricum important e sa fii linistita (stiu ca e greu, eu dupa IAS credeam ca inebunesc pur si simplu, nu mai spun cand veneau rusii)ca ce e sa se intample, se va intampla...
aime
anis spune:
Aime sper sa ai dreptate...
Vreau si eu sa stiu cum stau,nu? Sper ca ce a fost acum sa fi fost menstruatia..si sa nu m-ai am surprize ,ca sa pot sa ma apuc de treaba!
Si ma asteapta si a 4-a inseminare....
AniS
Lali spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajari.
Poate, poate e durere cu ochisori !!! A, sa nu uit eu iau si utrogestan dar care nu cred ca poate da dureri...
Chiar sa stiti ca m-am calmat si inca o saptamana nu mi se mai pare asa mult, poate si pentru ca vine week-end-ul si in general tonusul meu (si al vostru, nu?) este mai ridicat la sfarsitul de saptamana.
Si vine 1 martie, vine primavara !!!!
Fetelor doresc sa ne aduca aduca primavara asta tuturor aspirantelor
Lali
Lali spune:
Anis,
Ciclul poate lejer sa fie si de 3 zile. Am prietene care scapa de rushi in trei zile si fara nici un sindrom premenstrual. Norocoasele !
Asa ca, gandeste pozitiv, bafta luna care vine!
In fiecare dimineata esti cu o zi mai aproape de implinirea visului tau !
dodo24 spune:
Lali, eu am facut trei inseminari in ultimele trei luni. De fiecare data am simtit o usoara jena in zona pelviana. Parca nu puteam nici sa ridic bratul, ca simteam totul in partea de jos. Prima inseminare nu m-a durut deloc, a doua putin iar la a treia am vrut sa ma ridic de pe masa. Noroc ca a fost ultima. Doctorul nu reusea sa-mi deschida colul, nici la a doua, nici la a treia inseminare. Am sangerat putin dupa si am ramas cateva zile cu acea usoara sensibilitate la burtica.
iti urez sa reusesti din prima!
Dodo.
Sole spune:
...am inceput sa ma gandesc la toate posibilitatile de a ramanecat mai repede.Mai ales ca vine vara si vreau sa ma vad cu burtica sa ma mandresc cu ea ....vreau repede ,repede.....poate primim si noi de la Doamne Doamne un cadou minunat de ziua femeii....sunt optimista....trebuie.Multumesc pt. raspuns.