Prieten(a)
Raspunsuri - Pagina 3
mamamariana spune:
Fetelor si mai ales Angi - fiica-mea e cu 4 zile mai mica decat a ta si e la al doilea boyfriend. Si culmea!!! NINJA - e thai baiatul... ce mai poti sa faci???
Ideea dupa care merg e sa nu ii interzic aproape nimic. Totul se poate discuta si intelege. Asa ca, eu aflu zilnic absolut totul ce discuta intre ei, cat de departe s-a ajuns si incerc sa nu ma panichez si sa reactionez ciudat in fata ei. In momentul in care se ajunge la o chestie pe care am tendinta sa i-o interzic, incerc sa ii explic, sa ii spun povesti, exemple din viata reala si sa o fac sa inteleaga singura ca nu e bine.
In general e o fata intelegatoare, ne asculta si ceea ce e f. important, aceste episoade nu i-au afectat in rau notele. Din contra, e parca mai constiincioasa si mai ambitioasa de cand cu "dragostea".
Evident ca pentru tine Angi e mai dificil pentru ca esti f. departe de puiul tau... Dar sunt sigura ca vei gasi o solutie.
M-a deprimat si pe mine, mi-a sfasiat inima cu toate ca eram pregatita deoarece am predat la scoala ei pana cand am nascut (anul trecut) si am vazut care e "moda" si eram constienta ca mai devreme sau mai tarziu, se va gasi unul care sa o intrebe pe fiica-mea daca nu vrea sa fie prietena lui... Slava Domnului! s-a nimerit sa fie unul care chiar imi placea - cuminte, destept si frumusel pe de-asupra. Singura problema ar fi ca are deja 16 ani si la varsta asta... iti mai trec si altele prin cap.
Anii trec, fetele noastre sunt mari si vrei-nu vrei tre' sa o accepti si pe asta pana la urma.
Poate gresesc? poate are cineva o idee mai buna? te pot ajuta cumva Angi?
Numai bine,
Mamamariana