Catel Doberman . Pro sau contra?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

N-a dat nimeni lectii asa ca n-aveai de unde sa lipsesti. Problema aceea se trateaza la si de catre medicul veterinar. Din cate stiu eu e vorba de injectzii (nu sunt sigura ca trebuia sa raspund, avand in vedere ca am simtit un ton tendentzios, care te caracterizeaza...oz).

daca te uitai la profilul meu vedeai de unde tonul tendentios...nu am auzit de aceasta 'afectiune' altceva decat folclor, si eram curioasa cum trateaza alti colegi de breasla problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by oz
daca te uitai la profilul meu vedeai de unde tonul tendentios...nu am auzit de aceasta 'afectiune' altceva decat folclor, si eram curioasa cum trateaza alti colegi de breasla problema.

In cazul asta, intreaba-i pe colegii de breasla ... care stiu. Nu tot ce-i folclor e inexistent.

Mergi la inceput

Uite ca nu vreau sa par superficiala si am cautat pe internet situri despre dobermani, nu am gasit NICIUNDE mentionata problema cu creierul care creste si nu mai are loc in cap, problema usor de rezolvat cu injectii. Avand in vedere ca nu mi-a fost mentionata aceasta afectiune la scoala, nu am intalnit-o in practica si nu apare mentionata pe paginile crescatorilor, bunul simt imi spune ca este folclor din categoria: nu atinge urechile cainelui ca ramane prost (asta este autentica mi-a fost dat sa o aud pe viu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by oz
nu atinge urechile cainelui ca ramane prost (asta este autentica mi-a fost dat sa o aud pe viu).

asta e tare rau, dar cre' ca stiu de unde vine...ca nu ai voie sa atingi urechiushele cateilor pana se vindeca, in cazul in care au fost taiate (pt aspect, la anumite rase), ce zicetzi?

Mergi la inceput

Nu erau taiate...am mangaiat cainele pe cap si l-am scarpinat dupa urechi cand stapana, crescatoare cunoscatoare mi-a trantit bomba respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiS spune:

Dobermanul incapatanat? Eu am fox terrier si copilul se intelege cu el, dobermanul numai ca nu vorbeste.
Daca nu ai curte e totusi un caine de talie prea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

oz, fii atenta ce explicatie mi-a servit mie un proprietar de doberman la problema cu creieul (veterinarul cu care am vorbit despre asta, tot asa a spus, ca el nu a intalnit niciodata vreun doberman care sa fi innebunit): ceva os al cutiei craniene (si m-a pus sa il pipai la cainele lui ) se dezvolta inspre inauntru la unii dobermani si asa apare nu'sh ce presiune pe creier. No amu

D.

Mergi la inceput