despre Ro la TV franceza - 25/02/2004

despre Ro la TV franceza - 25/02/2004 | Autor: frunzaverde2

Link direct la acest mesaj

Pe programul Arte se va transmite miercuri 25/02/2004 un documentar intitulat : Echec et mat. La révolution roumaine.
Dureaza doua ore, cu incepere la 20h45.
Cred ca merita vazut.

reclama mascata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

20h45 ora Frantei sau a Romaniei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

ora Frantei

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Si eu am Arte...multumim de informatie

Numai bine, Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Fetele din Germania nu uitati de reportaj :-)

CIA si KGB si-au dat mana la Bucuresti
"Realizatoarea documentarului despre Revolutia romana, difuzat maine seara de postul de televiziune Arte, ne-a declarat ca evenimentele din ‘89 au fost puse la cale de CIA, KGB si serviciile occidentale de informatii."

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1170&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Originally posted by papadie

Fetele din Germania nu uitati de reportaj :-)

CIA si KGB si-au dat mana la Bucuresti
"Realizatoarea documentarului despre Revolutia romana, difuzat maine seara de postul de televiziune Arte, ne-a declarat ca evenimentele din ‘89 au fost puse la cale de CIA, KGB si serviciile occidentale de informatii."

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1170&

dadadada! si eu am auzit ca se anunta interesant acest documentar. Si ca nu se prea "pupa" deloc cu ceea ce "Rivulutionarii" ai "de marca" ce sunt acum pe sus de tot insista sa sustina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... de unde ar rezulta ca Ceausescu stia el ce stia cand vorbea de "agenturili straine"...
Vedem diseara si mai vorbim maine.
Cu bine, Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

eu nu prind Arteeeee :-(((((( si la fel ca mine toti cei "cablatzi" prin Astral :-((((((((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor inca nu-mi revin...mai sa fie Ceausica in nebunia lui uite ca stia el ceva de agenturile straine...ce frumos ar fi daca l-ar vedea sau l-ar da si pe un post romanesc...oare o fi fost?

Hai ca va astept sa spuneti ce ati simtit vis-a-vis de imaginile si ce era in spatele evenimentelor care iata ca pana la urma cu chiu cu vai, mai iese cate ceva la iveala.

Da CIA- ul a fost bagat rau de tot in poveste si fratii nostri unguri, ca le era frica ca raman de carutza cu roamnii alaturi sub dictator.

Am ramas muta fetelor....ce de minciuni ni s-au mai servit la inceput, Doamne, Doamne!

pentru cei care au murit in Revolutie, ca lor le era dedicat reportajul

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Ce ziceti de manipulare? Romanii au fost chiar asa de "slabi de inger" de au inghitit toate gogosele straine? Mai grav, dupa 14 ani ne regasim in punctul de plecare: Iliescu in frunte?

Numai bine,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Ca si in reportaj, fiecare are versiunea lui, ma mir cum de Stanculescu mai are tupeul sa mai scrie si o carte!
"Aranjamentul" se zvonea mai de mult, chiar era "figura" cu "sarutarile" pe care le-a dat Gorbi ultimilor dinozauri ai comunismului, "sarutul mortii"!
Bush + Gorbi au impartit din nou lumea ca pana la urma sa le scape de sub control, oder?
Vio cea suparata

Mergi la inceput