HELP ---mancatul la gradinita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seemonel spune:

mamicaluitheo - si eu cred ca problema este temporara si ca in timp s-ar fi rezolvat. Numai ca cei de la gradinita nici nu au vrut sa se gandeasca la asta. Mi-au spus ca in ritmul asta, copilul se va putea imbolnavi. Mi-au sugerat un program scurt, dar eu nu imi permit "luxul" asta, pentru ca lucrez pana tarziu. La fel si sotul...

CristinaT - Razvanel al meu are 2 ani. Intr-adevar, este micut. Dar este foarte sociabil, vesel, cuminte - sunt convinsa ca in 2 saptamani s-ar fi adaptat colectivului. Acum un an l-am lasat in grija bunicii mele, pe timpul zilei. Si tot asa... nu a vrut sa manance nimic pana veneam eu acasa. Si de la mine manca foarte bine. Insa, in 2 saptamani, ajunsese sa manance mai bine la bunica mea. Din pacate, acum nu mai poate avea grija de el. Stii cumva vreo gradinita cu educatoare disponibile sa "tolereze" mofturile piticului meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fara pachete!!!! Pana cand are de unde alege, copilul va alege!!!
Baietelul meu acasa e terorizant de mofturos, iar la gradi e mancaciosul grupei. L-am intrebat, de ce. Mai bine nu-l intrebam, pentru ca raspunsul a fost pe masura: MAmi, tu nu stii sa gatesti, nu-mi place mancarea ta, dar la gradi mancarea e BUNA.
No comment...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-pis spune:

Monicutza, s-ar putea sa ai si tu o surpriza. Si eu am fost mofturoasa care minca numai cu poveste... Iar pe la 5 ani, exasperati, mi-au cumparat pick-up cu povesti. Insa la gradinita, ei, e alta poveste. La inceput venea bunica sa ma ia la prinz, sa manince copilul acasa... Pina cind au ajuns la concluzia ca la gradinita papam tot si ma ingrasam. Si o mai si terorizam pe mama ca nu-mi face chiftele marinate ca la gradinita... (Si ce-as mai minca acum mincarea mamei!)

Gabi, baietelul tau e un dulcic!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dr.Lisa spune:

seemonelmaninca tot acasa deoarece mama il rasfata mai in joaca mai in serios il faci sa manince dar cind e la gradinita face mofturi...si fetita mea a fcaut la inceput...eu am avut si mai mari probleme...de ce nu incerci sa-i lasi ceva care-i aminteste de tine de mirosul tau si va merge....a mea era toata ziua cu bluza...femeile cind er vb de mincare ii luau bluza si spunea daca nu maninci o iau primele doua zile mofturi dupaia sa dat pe brazda dupa doua saptamani nu a mai trebuit nici bluzitsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by pisi-pis

Gabi, baietelul tau e un dulcic!!!!

Al meu?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002

Mergi la inceput