Mamici in Heidelberg sau prin imprejurimi?
Este cineva in Heidelberg? Doresc sa cunosc mamici care locuiesc prin zona. Am un baietel de 1 an si 3 luni, si ne-am bucura sa va cunoastem.
Miha si puiutul meu Robert.
Raspunsuri
carmesi larissa spune:
salutare
din pacate nu sint din zona ta,eu stau in erlangen.ma numesc carmen si am o fetita de un an si o luna care acum nu ma lasa sa dorm.
poate putem coresponda prin email????
vai ce somn imi e.....
miha27 spune:
M-as bucura sa tinem legatura. Apropo, nici baietelul meu nu prea ma lasa sa dorm. Ma scoala de cel putin doua-trei ori pe noapte. Mi-ar fi de folos ceva sfaturi.
tina75 spune:
servus miha, bine ai venit pe forum! eu locuiesc in mosbach/baden, e la o ora departare de heidelberg daca mergi pe neckartal cu masina... baietii mei au 13 luni si inca (bat in lemn) dorm noaptea...
chiar duminica am fost in HD la niste rude, m-am mirat sa vad ca au iesit la voi deja brandusele si ca infloresc copacii, la noi in afara de ghiocei nu se vede nimic inca...
pai cand mai am drum la HD la shopping iau legatura cu tine, da?
numai bine, tina
Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
Tempora mutantur nos et mutamur in illis.
miha27 spune:
Buna Tina. Da, cand mai ai drum prin Heidelberg, ne putem intalni. Sper ca iti place orasul, eu il gasesc fascinant. Locuim de trei ani aici, si o sa-mi para foarte rau cand va trebui sa plecam. Este impresionat cum se arata semnele primaverii, cum ai spus si tu - au inflorit pomii, branduse si ghioceii - si cu toate astea este tare frig si ninge. Abia astept sa se mai incalzeasca.
Cu bine
Miha si Robert.
adriana_i_ spune:
Ciao Miha,
si eu stau aproape de Heidelberg, la vreo 15 km. Inca nu sunt mamica, dar sper ca in curand sa demarez proiectul
Si mie imi place mult orasul si toata zona, mai ales primavara, vara si toamna Acuma dupa cum vezi e mizerabil...
Na sa nu o mai lungesc... Nu am mai fost de mult prin HD, dar cu prima ocazie am sa iti dau un semn daca vrei si ne putem intalni.
Numai bine, si sper pe curand...
Adriana.
symaco spune:
buna,miha!
eu sunt de langa müldorf,70km distanta de münchen.pacat ca nu suntem aproape..mi-ar fi placut si mie sa ne vedem.fetita mea are 1 an si 2 luni,cu somnul nu am probleme,sybille imi doarme toata noaptea.in schimb face numai boacane!poate tinem legatura prin email,da-mi de stire dc vrei.
carmesi larissa spune:
salutare iara
nu stiu ce sfaturi as putea sa iti dau ca sa doarma noaptea bb al tau.larissa doarme de fapt destul de bine,dar citeodata e miriita cred ca de la dinti.
sper sa te acomodezi repede la viata in ger. eu inca nu m.am acomodat
dar cred ca e din cauza oamenilor,atit de diferiti fata de romani.
noapte buna tie si lui bb.pe curind
tinatache spune:
fetele frumoasele, nu vreti sa facem listuta noastra luuunga sa ne vedem mai bine care pe unde suntem?
Miha, sa-ti traiasca baietelul, poate ii ies dintii si e dat peste cap cu programul?
Cristina