PERICOL DE LACRIMI!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Nu e prima poveste de viata cruda pe care o citesc sau de care aflu... in fiecare moment de acest fel, ma gindesc doar ca eu ...
nu as mai respira nici un minut daca mi s-ar intimpla o asemenea tragedie...
Ma rog la Dumnezeu sa-i dea multa putere si alinare aceste curajoase mame.
Nu am alte cuvinte si chiar cele de mai sus, sint de prisos...
durerea este mult prea mare...

Alssa si Clara (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

...am ramas fara cuvinte...nu stiu ce sa zic

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Doame ce cumplit. De cite ori vad ca mesajul apar pe prima pagina ma innarmez cu tarie inainte de al deschide. Dar de fiecare data PLING!!!
AJUT-O DOAMNE pe aceasta fiinta careia i-ai luat ceea ce avea mai de pret pe aceasta lume!
Oare in Romania nu exista asociatii de parinti care au trecut prin situatii similare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ozy spune:

Doamne ajut-o pe aceasta mamica sa reuseasca sa treaca peste aceasta durere mare e prima oara cand citesc un caz de acesta si deja simt ca nu am aer .nu imi gasesc cuvintele de consolare Doamne iarta-ne pe toate femeile ce gresim uneori in fata copiilor si ajuta-le pe toate cele ce trec prin momente asa cumplite sa isi usureze durerea si sa apara din nou soare in viata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

nu ma pot opri din plans...
ajuta Doamne aceasta mama sa depaseasca acest moment cu mintile intregi!eu cred ca mi-as fi pierdut mintile de mult in situatia ei...da Doamne sanatate la toti puii de om si la familiile acestora!

virginia

Mergi la inceput