PERICOL DE LACRIMI!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lena spune:

eu cred ca as innebuni de durere...e cumplit
Dumnezeu sa ocroteasca toti ingerasii!

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Cumplit de dureroscuvintele sint de prisos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

...auzim tot timpul ca s-a intimplat cite o tragedie si cind sint copii la mijloc...ma simt fara aer, ma sufoca intrebarea'DE CE?'Dar cind citesti povestea unei asemena dureri.....De ce atitea lacrimi pentru suflete nevinovate, ce au ei de ispasit?Atit de dulci si frumosi...DE CE?

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ma rog ca intr-o buna zi Dumnezeu sa nu mai ia la El copilasii.
Sunt atitia ticalosi pe lumea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmy spune:

Daca sinteti de acord, eu imprim toate messajele voastre si i le trimit prin posta. Voi continua sa-i trimit tot ce se scrie la acest subiect. Eu vroiam deja sa-i trimit citeva rinduri, macar sa-i spun ca impart cu ea aceasta durere.
Nu ma pot impiedica de cite ori intru pa forum sa nu recitesc mesajul si iar sa pling. OF doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu citisem articolul....mi-a facut rau la momentul respectiv...Oare ce fel de mama voi fi?
In orice caz, este ingrozitoare aceasta durere

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama-Silvia spune:

Dumnezeu sa aibe grija de ingerasul cu ochii albastri si de parintii ei...
E intr-adevar foarte trist!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Nenorocita boala!!!! Cu ce a gresit bietul copil???? Groaznic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Foarte trist
Ma intreb cum aceasta mamica a avut putere sa mai scrie scrisoarea aceasta asa de frumoasa care efectiv ne-a zguduit pe toti care am citit-o.Ii doresc acestei mamici sa fie puternica in continuare.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by Emmy

Daca sinteti de acord, eu imprim toate messajele voastre si i le trimit prin posta. Voi continua sa-i trimit tot ce se scrie la acest subiect. Eu vroiam deja sa-i trimit citeva rinduri, macar sa-i spun ca impart cu ea aceasta durere.
Nu ma pot impiedica de cite ori intru pa forum sa nu recitesc mesajul si iar sa pling. OF doamne.

Emmy, lasa-ma pe mine sa fac aceste oficii, sunt din Bucuresti, ma gindesc ca e si mai simplu, si mai ieftin. O sa o rog sa devina membru DC si astfel, poate ca nu va mai fi la fel de singura.
Un singur lucru mai vreau sa adaug: in ultimii 10 ani am intilnit tot felul de cazuri tragice, zeci de nenorociri. Am asultat confesiunile a zeci de oameni deznadajduiti... Scrisoarea asta, insa, e cel mai trist lucru pe care mi-a fost vreodata sa-l citesc. Nu exista altceva care sa egaleze macar aceasta suferinta...

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput