Mai exista un ginecolog care poate raspunde

Mai exista un ginecolog care poate raspunde | Autor: rodicag

Link direct la acest mesaj

Am 32 de ani si vreau sa raman insarcinata. Am pierdut acum un an o sarcina la 24 de saptamani si am facut o serie de analize ca sa pot sa elimin tot ce se poate inainte de sarcina. Am facut o colposcopie din care rezulta o incompetenta de col - deci o sa fac un cerclaj. Mi-a iesit CMV IgG pozitiv, la care am inteles ca nu am ce face. Mi-a iesit deasemenea chlamydia. Am facut tratament cu Sumamed. As vrea sa stiu la cat timp dupa tratament pot sa repet analiza pentru a vedea daca am tratat chlamydia sau nu.

Multumesc mult,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna,nu stiu ce se intampla dar de o saptamana nici mie nu mi-sa raspuns la mesaj,si de fapt la nimeni,poate stie cineva ce se intampla cu el si sa ne spuna si noua.Poate e in concediu medicul nostru...
Numai Bine!

Fabya
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by Fabya

Buna,nu stiu ce se intampla dar de o saptamana nici mie nu mi-sa raspuns la mesaj,si de fapt la nimeni,poate stie cineva ce se intampla cu el si sa ne spuna si noua.Poate e in concediu medicul nostru...
Numai Bine!

Fabya
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos

Eu de pe 13 ianuarie astept un raspuns si de atunci caut aproape in fiecare zi pe forum.Stie cineva ce s-a cu medicii de pe forum?Ca sa stim sa nu mai cautam degeaba un rasuns.Cred ca multe dintre noi sintem in asteptare.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen-daniela spune:

Nici eu nu stiu ce se intampla. Si eu am pus niste intrebari de la inceputul lui ianuarie. Am renuntat sa mai si caut. Azi am incercat din nou, sa pun intrebarea, dar cred ca iar degeaba. La reguli spune ca doctorii raspund la intrebari din timpul lor liber. Nu stiu ce sa spun. Am crezut ca numai mie nu mi se raspunde. Carmen-Daniela si bb din burtica.

Mergi la inceput