cookies?

cookies? | Autor: georgianab

Link direct la acest mesaj

Ajutati-ma si pe mine sa pricep cum e cu "cookies". Stiu ca calculatorul meu are o problema cu "astea" dar habar nu am ce sa fac.Poate din cauza asta nu reusesc sa ma log-ez? Si nici sa vad membrii si mesaje personale? Imi spune mereu sa ma inscriu...desi eu sunt inscrisa! Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

"multumesc" ca nu mi-a raspuns nimeni. Pana la urma m-am descurcat singura! Chiar ca-ti vine sa te intrebi daca rubrica asta de intrebari nu e pusa degeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Numa o cautare de 5 minute si ai fi vazut de cite ori s-a raspuns la intrebarea cu "cookies" :-)
make love, not war

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

draga maea, nu era nevoie sa fii rautacioasa. Am cautat destul si daca eram nemultumita insamna ca nu gasisem nimic. Nu toti ne pricepem la calculatoare. Am vazut ca e o problema cu "alea" dar habar nu aveam unde sa caut la MINE in calculator si cum sa fac. Si cum imi place situl am vrut neaparat sa pot si participa nu numai sa-l citesc ca pe un ziar. Asta-i! Iti doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

N-am intentionat delok sa fiu rautacioasa.
Imi pare rau daca m-am facut rau inteleasa

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

OK. Cred ca am fost cam intzepata:) Acum ma descurc bine pe site si-mi place teribil. Ramane de rezolvat problema sotului meu care zice NU la "cookies".

Mergi la inceput