La France :)))
Raspunsuri - Pagina 11
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Master Draciel
Te primim cu tot dragul Rayuela!.Si mai sint vacantele, care pot fi petrecute in Franta!!!!!!!!
Draga master draciel,cam asta imi este salvarea,noroc ca au aparut companii ieftine,de genul Ryanair..ca poti sa dai o fuga pina in Paris cu 60 de euro,dus-intors!!Cum am ocazia..cum o tai acolo!!desi imi lipseste mult sa umblu haihui prin Franta..am fost in Normandie si in Bretagne(ultima am facut-o cu bicicleta)..dar as vrea sa ajung si prin sud..sint o gramada de locuri care mi-au ramas de vazut!!1
lu.more spune:
... iar cand vei ajunge in sud, Rayuela, stii ca poti conta pe noi, "sudistele", nu multe, dar inimoase, sa-ti fim ghid!!!
Otilia spune:
Buna, fetelor! (oriunde v-ati afla :)))
Bun-venit Rayuela si mihiasiro!
Daca inteleg bine, fetele din IDF, Picardie si Centre vor sa se intilneasca... Bravo voua, cind veniti prin Bretagne anuntati-ne si pe noi! Atunci sa vedeti intilniri!
Nu uitati sa faceti poze si sa ne aratati si noua!
Ati vazut emisiunea de pe Arte?
"mercredi 25 février 2004
20.40 : Échec et mat
Et si la chute de Ceaucescu n'était pas le résultat d'un soulèvement populaire, mais de l'action concertée des États-Unis et de l'Union soviétique, avec l'aide des service secrets français ? Une thèse qui séduit de plus en plus d'historiens... "
Ca de obicei cind vad vreo emisiune despre Ro la TV franceza, sunt cam dezamagita... In plus nici nu stiam ca Timisoara se cheama Temesvar. Asa au tradus in franceza si-n germana...
Pupici, frantuzoaicelor, @+...
Otilia&LaAdelita
Aurelia spune:
Ce sa mai comentam Otilia n-ai vazut ca din toti mortii revolutiei au ales marturia unuia ungur? o sa zica lumea ca sint rasista si am ceva cu ungurii ,dar ma intreb si eu ca "duda" n-au fost si romini pe acolo?si daca te uitai in echipa de filmare a reportajului ai fi observat ca erau doar doua nume de romini in rest.......dar nu mai zic nimic ma opresc aici sa nu dam in altceva,va pup si noapte buna ,asa mai fetelor sa faceti poze misto sa ramina marturie !!!va pup si pe mine!
Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538
oLo spune:
Otilia, Aurelia si alte bretone,
Rugati-va sa vina mai repede vremea calda, ca noi ne infiintam cu catzel cu purcel in Bretania.
In IdF, pareil, noi venim oriunde, numa' sa fie cald si loc de parcare. Pe frigul asta... abia ma urnesc pana la serviciu.
Eventual organizam intalnirea la mine-n gradina, la un BBQ.
Ah, si voi sudistele, rezervati un loc pe plaja, pt la vara ;)
Am descoperit ca Orly, comuna unde stam acu', e infratita cu Drobeta Turnu Severin. Si Athis Mons, comuna de alaturi, cu Sinaia. Care e situatia la voi in oras/comuna? Aveti cumva idee daca ne foloseste la ceva infratirea asta cu orase romanesti? Eu ma gandeam sa ma duc la primarie sa intreb daca ma pot implica in vreo activitate cu Romania.
V-am pupic,
Mihaela
Aurelia spune:
Mihaela noi sintem "infratiti" cu Ciocile din judetul Braila ,daca in comuna exista o asociatie de "échanges" de genul asta poti sa dai o mina de ajutor pe acolo ,eu le fac la cei de aici traducerile din franceza in romina ,cele din romina in franceza uneori ma mai solicita la cite o prezentare a rominiei la cite un colegiu s-au liceu iar acum pe 27 febr m-au solicitat sa gazduesc si eu 10 zile 2 membri ai unui grup folkloric ce vine din tara sa cinte pe la noi prin regiune!daca ai timp ,inima si bunavointa benevolatul stii si tu ca e tare la moda in franta!poti sa dai o tura pe la primarie si sa intrebi ,te pup dulce!
Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538
oana cretu spune:
Buna, fetelor! Am mai venit si eu pe aici, desi aici vorbesc numai fetele din zona Parisului, vad! M-ati innebunit de cand va tot intalniti si nu am vazut nici un rezultat! Oricum, asteptam pozele alea de la intalnire...Eu nu am mai intrat ca am avut treaba...Te asteptam, Rayuela in sud, la noi! Pupicei!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Otilia spune:
Ce faceti fetelor, ati adormit?
oLo, te astept cu drag in Bretania! Si pe celelalte fete la fel!!!
Babee, ti-ai gasit prietenul dupa indicatiile mele pretioase? Sau m-am chinuit degeaba cu explicatiile?
Otilia&LaAdelita
Corina spune:
Otilia ,ce iti face gradina acum ca a nins?
Fetelor ,din pacate vremea nu tine cu noi,deci intilnirea de simbata asta ramine pe alta data,poate avem noroc de o zi mai calda.
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
lu.more spune:
Fetili, daca tot suntem aici si ne dam cu parerea, ce-ar fi sa vorbim putin si despre noi?
Cu ce ne ocupam, de ce, cand, cum, ce ne place, ce nu (in afara de gradinarit (sic, Otilia!!!), ce-am vrea, ce n-am vrea, chestii din astea... "histoire de mieux se connaître..."
Ce ziceti, sau vreti sa incep eu?