La France :)))
Raspunsuri - Pagina 10
oana cretu spune:
Am trecut si eu pe aici in pauza de masa sa vad ce mai zic fetele. Si vad ca nu v-ati decis nici pana acum care va intalniti, unde, cand...Poate o faceti o data ca, chiar daca nu putem veni, ne bucuram pentru voi!
Nadine, te asteptam la vara aici.
O zi buna, fetelor! Pupici dulci si o raza de soare de aici, de la Cannes, ca avem cu tonele!
Apropos, diseara ma duc la Carnaval de Nice! Va invit sa veniti!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Corina spune:
Bon,alors: eu simbata o sa fiu la Paris ! Cine vine sa se intineasca cu mine? Propun ca loc de intilnire La Defense,linga statuia aia colorata care nu stiu ce inseamna!!!!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
frunzaverde2 spune:
Salutari tuturor,
nu am avut timp sa ma conectez pina acum asa ca abia am descoperit subiectul (de care mi-a vorbit Cristina - Blue77 pe care am intilnit-o deja).
Locuiesc in Vitry sur Seine, dpt 94, regiunea pariziana.
Sint in Franta de 10 ani, 5 ani in Poitiers dupa care 2 ani in Paris si alti 3 in banlieue.
Am 32 de ani, sint casatorita de 7 ani cu un francez.
In principiu sint "ouverte" pentru o intilnire dar duminicile mele nu sint toate libere si nu stiu neaparat din timp daca vor fi. In functie de data fixata voi vedea daca pot veni sau nu. Personal as prefera evident un loc un sudul sau sud estul parizian.
Putem rezerva o masa la un restaurant (de preferinta cu parcare pentru cei care ar veni de mai departe, caci cei din IdF au transportul in comun) si in acest fel nu sintem limitati in timp ca la Mc Do (se spunea 1h30).
PS : pentru eventuale detalii practice care ar urma sa fie comunicate participantilor prefer un email pe yahoo pentru ca il accesez mai usor decit mesajele private de pe forum.
reclama mascata
blue77 spune:
Fetelor hai sa stabilim o ora de intrat pe chat si o zi eventual sa putem vorbi despre locul si data de intalnire ce ziceti?
Eu in principiu sunt libera in week end-uri , si poate ar fi bine sa mergem undeva mcdo sau pizza hut ...in afara Parisului ca poate nu e aglomerat. In fine poate ne vedem pe chat.
Master Draciel spune:
Corina, da-mi ora exacta, la care ajungeti si aterizam.Dar de care statuie colorata vorbesti?E pe parvis?Da-mi mai multe detalii ptr ca oricit imi storcesc creierii, tot nu prea o reperez! ( e drept ca eu ajung acolo cu metroul si pe urma tusti, Quatre temps!Te mai bizii pe YM.Blue, nu stiu ce s-a intimplat astazi pe chat, dar nu am reusit sa comunicam.Vorbim zilele urmatoare;daca ai posibilitatea sa vii simbata, ar fi ok.
Asta nu inseamna ca exclud si o alta intilnire, pe care o vom aranja din timp, ptr a putea participa cit mai multe fete.Dar nu ratez ocazia de a ma intilni cu Corina!
Rayuela spune:
Si eu vreau in Franta..macar pe forum.Am o adevarata pasiune pentru tot ce este francez,ador limba,(pe care am si studiat-o dealtfel,in Romania)literatura,bucataria...tooooooooot!!!Sper ca intr-o buna zi sa ajung si eu acolo..ca traiesc intr-o tara tare..gresita.
Ei..primiti si o ratacita prin nord,dar cu sufletul frantzuzesc?
Rayuela cu bebe 34 de sapt
Master Draciel spune:
Te primim cu tot dragul Rayuela!.Si mai sint vacantele, care pot fi petrecute in Franta!!!!!!!!
andiaroro spune:
Suuuuper.......fac 5 minute de acasa pana acolo...........iar Quatre Temps are locuri de joaca pentru copii in interior la etaj(chiar vroiam sa -l propun ca loc de intalnire).......acum trebuie sa vedem exact despre ce statuie e vorba si la ce ora.....
pupici
ana
emoison spune:
Eu nu poci veni simbata, fetele care mergeti, mai veniti si la editia a doua??
Cu bine,
Elena
blue77 spune:
Salut fetele
nici eu nu pot sambata asta sa vin la intalnire insa sper sa ne vedem la o a doua.
Va pup