un miracol: cantecul lui Michael
O poveste adevarata
Ca orice mama buna, cand Karen a aflat ca va mai avea un bebelus, a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa-l pregateasca pe fiul ei de 3 ani, Michael, pentru intampinarea noului membru al familiei.
Au aflat apoi ca bebelusul va fi fetitza, si in fiecare zi Michael ii canta surioarei lui din burtica mamicii.
In sfarsit ziua cea mare a venit, dar, din nefericire, au fost ceva complicatii in timpul nasterii. In cele din urma, surioara lui Michael s-a nascut, insa starea ei era critica, avea probleme serioase. Cu sirene rasunand in noapte, micuta este transferata la sectia de terapie intensiva a spitalului St. Mary, Knoxville, Tennessee.
Pe masura ce zilele treceau starea fetitei se inrautatea mereu. Pediatrul le-a spus parintilor “Sperantele sunt foarte mici. Fiti pregatiti pentru ce e mai rau.”
Karen si sotul ei au contactat un cimitir din localitate pentru aranjamentele de inmormintare. Ei pregatisera o camera speciala in casa lor pentru fetita, iar acum faceau planuri pentru inmormintare.
In tot timpul asta, Michael se ruga si ii implora pe parintii lui sa il duca la surioara lui ca sa ii cante.
A doua saptamana la terapie intensiva. Starea micutei era atat de proasta, incat parea ca nu va mai apuca sfarsitul saptaminii. Michael continua sa ii bata la cap pe parintii lui ca vrea sa ii cante surioarei lui dar copiii nu au voie la ICU.
Si totusi Karen s-a hotarit. Il va lua pe Michael cu ea, fie ca le place celor de la spital sau nu. Daca Michael nu o vede pe surioara lui acum, s-ar putea sa nu o mai vada in viata.
Ajunsi acolo, sora sefa ii striga “Scoate copilul afara! Copiii n-au ce cauta aici!”
Karen, o femeie blanda si bine manierata, de data asta s-a uitat tinta in ochii sorei sefe si a zis:
“El nu pleaca de aici pana nu ii canta surioarei lui !”
Karen l-a dus pe Michael langa patutul fetitei. Si el a inceput sa cante. Cu o voce cristalina, plina de dragoste, Michael canta :
"You are my sunshine, my only sunshine, you make me happy when skies are gray."
Imediat micuta a inceput sa raspunda. Pulsul a devenit calm si stabil.
Si Michael continua sa cante.
"You never know, dear, how much I love you, Please don't take my sunshine away---"
Respiratia care pana acum era intrerupta devine usoara si lina ca a unui pisoi care toarce.
Si Michael continua sa cante.
"The other night, dear, as I lay sleeping, I dreamed I held you in my arms..."
Micuta surioara a lui Michael acum se odihneste linistita, o odihna binefacatoare. Lacrimi curg pe obrazul sorei sefe, iar mamica este in al noualea cer de bucurie.
"You are my sunshine, my only sunshine. Please don't take my sunshine away."
Chiar de a doua zi (!!) fetitza a fost bine si a putut merge acasa ! Revista Woman`s Day a numit-o “miracolul unui cantec de frate”. Tot personalul medical a numit-o pur si simplu miracol. Karen a numit-o miracolul iubirii lui Dumnezeu !
NEVER GIVE UP ON THE PEOPLE YOU LOVE!!!
Elena&Laura
Raspunsuri
clau07 spune:
A fost intradevar un miracol iar faptul ca si-a auzit fratele cantand a facut-o pe fetita sa vrea sa traiasca. M-a impresionat povestea foarte mult. Eu sunt insarcinata dar pana acum nu i-am vorbit prea mult fetitei din burtica. Poate ar trebui sa incep.
Claudia
alinamoro spune:
Un adevarat MIRACOL Elena!
Dumnezeu poate schimba noaptea in zi si durerea in cantare.
"Prin tumultul luptei mari si grele
Aud mereu un cantec,dulce,sfant,
Si-n suflet imi rasuna al lui ecou,
Cum as putea sa tac si sa nu cant?"
"Credinta in bunatatea lui Dumnezeu da tarie sufletului si o cantare inimii".
"Cea mai semnificativa expresie a crestinismului este nu un suspin cu un cantec".(autor necunoscut)
alina
ralucami spune:
Impresionant moment! E doar o povestioara sau un caz real?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Elena spune:
quote:
Originally posted by ralucami
Impresionant moment! E doar o povestioara sau un caz real?
Raluca, dupa cate am inteles eu, a fost un caz real...eu am citit prima data povestea in `99 cand eram insarcinata si mi-aduc aminte ca am bocit o zi intreaga, atat de mult m-a impresionat. Astazi am citit-o din nou si m-am gandit sa v-o impartasesc si voua.
Cu drag,
Elena&Laura
ralucami spune:
Fantastic! Daca e caz real e extraordinar!! Eu cred mult de tot in acea legatura a sangelui dintre fratzi.
Basilisk spune:
quote:
Initial creeata de Elena
Summary of eRumor: The story of the little baby girl who, because of complications at birth, came into the world with serious medical problems. Her parents were told she was going to die. Her three-year-old brother Michael, however, decided to sing "You are my sunshine" to her and she immediately started improving and the very next day was well enough to go home.
Truth
We have not been able to find any substantiation for this story. TruthOrFiction.com has not been able to find a church of that description that knows of this story. The story also mentions St. Mary's Hospital in Knoxville and says that little three-year-old Michael almost didn't get to meet his sister because of resistance by the staff. A source within the hospital told TruthOrFiction.com that would not have happened. Children are not totally prohibited from visiting and he would not have been prevented from joining the family at the side of a dying sister.
No comments.
conchita spune:
quote:
Originally posted by Basilisk
Truth
We have not been able to find any substantiation for this story. TruthOrFiction.com has not been able to find a church of that description that knows of this story.
asta, mai pe romaneste, suna asa: "noi nu am fost capabili sa gasim nici o dovada substantiala in sustinerea povestii. T&F nu a fost apta sa dea peste nici o biserica etc etc". :)))
quote:
A source within the hospital told TruthOrFiction.com that would not have happened. Children are not totally prohibited from visiting and he would not have been prevented from joining the family at the side of a dying sister.
No comments.
Ba comentarii ar mai fi. Caci, jurnalistic vorbind, "o sursa" este egala cu zero daca n-are nume verificabil, mai ales ca sursa nu confirma politica spitalului. cum spitalul, se sugereaza, ar avea portile deschise la sectia respectiva in cazuri asemanatoare, nefiind CIA sau FBI, sursa putea sa-si dea numele, pentru mai multa greutate. ca atare, "dezmintirea" cu juma de gura si nefondata (ca n-au fost capabili sa gaseasca...) a povestii intra si ea in aria legendelor urbane, mai cu succes decat povestea insasi unde apar nume, detalii etc.
da, minuni exista. pana si florile reactioneaza la energii pozitive si isi revin la viata, daramite o fiinta umana binecuvantata cu dragoste?
Basilisk spune:
quote:
Originally posted by conchita
[quote]Originally posted by Basilisk
www.TruthOrFiction.com
După steguletul care flutura in dreptul numelui tau vad ca esti in "the land of the free and the home of the brave". Cu un efort minim poti afla daca e adevarat sau nu.
Uite toate coordonatele spitalului:
http://www.mercy.com/stmarys/
St. Mary's Health System
900 E. Oak Hill Avenue
Knoxville, TN 37917
(865) 545-8000
Contactează-i daca vrei si gata cu speculatiile.
Cât despre existenta sau ne-existenta minunilor, fiecare e liber sa creda ce crede de cuviintă, protejat de First Amendment si The Establishment Clause daca traieste in locul geografic numit USA.
Eu am vrut numai sa arat ca planeaza oarece dubii asupra veridicitatii acestei legende urbane.
Numai de bine.