Postez in numele mamei mele

Postez in numele mamei mele | Autor: paulmelinte

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor,
sunt un viitor tatic din Montreal-Canada si foarte interesat de topicul discutiei celor de pe acest forum, din doua motive: primul, pentru ca voi fi tatic peste doua luni si binenteles ma gandesc la diverse variante posibile de ingrijire pentru fetita mea si, al doilea motiv, pentru ca, de curand am suferit pierderea tatalui meu, in urma careia, mama - o femeie deosebita, a ramas singura in Bucuresti. Am discutat cu ea si am convins-o sa aibe o activitate care sa o tina in forma. Iata anuntul pe care il postez in numele ei:"Doamna serioasa, pensionara (fosta asistenta medical), 60 ani, credincioasa, inteligenta, nefumatoare, curata, doresc sa ingrijesc cu dragoste si rabdare 1-2 copii cu vartsa de 2-6 ani (prefer la familii de intelectuali), la mine acasa (Cetatea de Balta – Militari) sau zona Militari, Drumul Taberii, Crangasi, de luni pana vineri (eventual si in weekend), circa 8 ore/zi. Tarif lunar: 3,5 mil. (+ abonament RATB + 1 masa/zi, in cazul in care trebuie mers la domiciliul clientului). Ofer si cer seriozitate. Telefon: 772.22.64. sau mobil 0745.93.65.60., intre orele 8-21." Nu ezitati sa cereti detalii. Toate cele bune!