cand cade buricul??

cand cade buricul?? | Autor: Babee

Link direct la acest mesaj

Baietelul meu are deja 14 zile si inca nu i-a cazut buricul.Din experientele voastre, se poate si o perioada mai lunga de timp???
sanatate tuturor

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Noua ne-a cazut la doua saptamani. De fapt s-a desfacut timp de cateva zile in fasiute uscate pana a disparut de tot. E uscat deja, nu? Totul e sa nu supureze...in rest pica restul de cordonas.

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

BB-ului meu cel drag, i-a cazut buricul in cele 5 zile cat am stat in spital.Si-am vazut ca dupa baita, moasele foloseau pudra bepanthen, iar dupa aceea, acasa dupa baita l-am sters cu apa oxigenata.Sa fie sanatos si sa se bucure si el de parinti si parintii de el. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Baietelului meu i-a cazut buricul la 2 saptamani.Nu te nelinisti,important e sa fie uscat si sa-l faci cu apa oxigenata dimineata si seara si sa-l tamponezi cu alcool medicinal.Nu cred ca e cazul sa mai pudra,mai bine lasi sa "respire".

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Hai sa-ti raspund si eu, draga Gabriela.
Da, e posibil sa-i cada si mai tarziu.
Puiului meu i-a cazut exact de ziua lui taica-sau, pe 2 octombrie, chiar cand o dusesem la control la pediatru si ne pregateam sa-l intrebam ce-are fata de nu-i mai cade buricul. Dar ii tragem noi body-ul in sus si cand colo, hop buricul, ne trezim cu el in mana! Iti dai seama ce ne-am prapadit de ras! Asta a fost cadou pentru ziua lui tat-su!
Deci fa si tu un calcul, de pe 17 septembrie cand e nascuta ea, tocmai pe 2 octombrie i-a cazut, deci la 2 saptamani si 2 zile. Pana atunci i l-am tratat ca de obicei, cum ne-a invatat in maternitate.
Succes cu puiutul si numai bine!

Amelia si Ana Maria - 1 an si 5 luni.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinag spune:

Fetitzei mele i-a cazut buricul la 11 zile. Locul respectiv il curatam dupa baitza cu alcool sanitar si apoi puneam bepanthen -pudra.
I-am facut baitza imediat ce am adus-o de la maternitate.

Sanatate multa si felicitari ptr bb!

Corina si bb Ilinca 11 luni

Mergi la inceput